Celeb

Iszonyat: őrült levelekkel zaklatják Mészáros Dórit

Győrik L. Ferenc

Létrehozva: 2014.07.09.

Most már elég! Évek óta zaklatja Mészáros Dórát egy férfi – legutóbb azonban olyan levelet kapott a playmate, amitől valóságos sokkot kapott. Dóri most kétségbeesetten keres védelmet, segítséget

„Neked velem kell kijönnöd, és ezt TE IS TUDOD, mivel egy NŐ A TESTÉVEL ÉRZI, MIT AKAR TŐLE egy FÉRFI, igaz, Dóri? Amit elvárnak tőled, az annyi, hogy ÉLJ NŐKÉNT és VELEM! Azt kérdezed, miért? Mert én sok olyanban tudok segíteni, amiben sokan nem, Dóri! Mivel te is SZEMÜVEGES vagy, már egy ok, ami közelebb hoz minket egymáshoz! Én szeretem a cicákat és a kutyákat is!” Ezt a hátborzongató, hollywoodi thrillerekbe illő levelet kapta a minap Mészáros Dóra. Feladója egy miskolci férfi, aki már évek óta küldözgeti leveleit – de ezzel a legutóbbival már kiverte a biz­tosítékot. Így folytatódnak a sorok:

„Mint informatikus, tudnál munkát kapni, viszont ennek a természetes alapfeltétele, hogy NEKEM ADOD ÖRÖKRE a kis husid (cuncid), a pici méhed és a pici tested, vagyis magadat, Dóri!”

A férfi ezt követően egyszerűen kifejti, Maya Golddal kiegészülve, hármasban kell hogy találkozzanak Miskolcon, hogy tisztázzák a kialakult helyzetet.

Mészáros Dóra nehezen találja a szavakat, hogy kommentálja a férfi sorait. – Évek óta zaklat! – fakadt ki a modell, majd elmondja, egyszer már találkozott is az illetővel. – Évekkel ezelőtt megrendelte a műsoromat, hogy adjak elő vetkőzőszámot egy házibuliban Miskolcon. – Egy sötét, romos háznál kötöttünk ki, bulinak nyoma sem volt. És ő ránk zárta a kaput, majd az ajtót is! Hiába mondtam, hogy privát táncról szó sem lehet, és hiába kértem, hogy fizesse ki az útiköltséget, és felejtsük el egymást... Szerencse, hogy a sofőröm is velem volt és a segítségemre tudott sietni. Rémisztő volt a hely és a helyzet is. Aztán rendelt a naptáramból. Dedikáltam, postáztam neki, majd egész egyszerűen visszaküldte. És folyamatosan jönnek a levelei. Azt állította, bedolgozik az amerikai ûrkutatási hivatalnak, űrhajó-szerelési útmutatókat fordít. Aztán volt, hogy telefonon hívott fel, a legváratlanabb időpontokban. Nemrég pedig azért kezdett el írogatni, hogy tudja, hol lakom. És az a legszörnyűbb, hogy csakugyan kiderítette a lakcímemet! Komolyan az eszembe jutott, most feljelentem – kelt ki magából a modell.

A Bors a férfi nyomára bukkant: Péter meglepetten, de a „speciális katonai engedéllyel” bíró emberek rutinjával válaszolt a kérdéseinkre. – Ami a levelekben van, az nem véletlen, így a valóságalapjukat nem kell megkérdőjelezni – mondta, majd kérdésünkre, miért zaklatja szegény Dórit, ekképp felelt. – Én azt hittem, hogy van valami, és erre így van lehetőség. Hogy valami elkezdődött. De ha nem, elnézést kérek! És minden rendben! – mondta. 

Maya Gold is képben

A férfi nevét az interneten megfuttatva valami egészen hasonló történetre bukkantunk, csak éppen Maya Gold kapcsán. Egy fórumon Péter szintén a saját neve alatt adta elő elképesztő történetét „megismerkedésükről”. Írja: 2006. szeptemberében egy erotikakiállításon lépett oda Mayához, a beszélgetés pedig meghittre sikeredett. Olyannyira, hogy ezt követően Péter olyasmit állít: kimenő leveleit is blokkoltatták a titkosszolgálatokon keresztül, hiszen – ha jól értjük – féltek attól, hogy őszinte szerelme kiszakítja Mayát a sikeres pornóbizniszből. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134786_auto_resized.jpg
origo.hu

Magyar Péteren és a rikácsoló sorozatszínészen röhög az internet - mémek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27130_resized.jpg?avcount=1713323110
origo.hu

Alig takarja valami Tolvai Reni hatalmas melleit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136167_auto_resized.jpg
vg.hu

Robbanhat az orosz bomba a Baltikumban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135677_auto_resized.jpg
ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27131_resized.jpg?avcount=1713323110
origo.hu

Szexképek kerültek fel az internetre Taylor Swiftről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092213_auto_resized.jpg
astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134038_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Így néznek ki ma a Dallas sztárjai – van, akire garantáltan nem fogsz ráismerni – galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134438_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Örömhír: végre megérkezett a gólya a népszerű műsorvezető családjába

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130831_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyon aggódnak a rajongók Zimány Linda miatt - most szúrták ki a testén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17116568_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Új funkciót kapott a Messenger, sokan fognak neki örülni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/VBsYRkUcG2hvfFHiI9bQ5--9HAak4c0vv05BRTYekvQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM3YmQ5YzZjNzQzYzRkOWVhZWRmOWE3MTZjOTk4ZDlj.jpg
Romantika

Titokzatos hódoló ostromolja Medveczky Ilonát

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RiuPh-hTzx-M74_miVhy5JJs45DrP_iO07U5sxcnWvY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNjNmE5MTRiNmM4YjQ4Njk5ZWViZjBiNjc2ODIwMDc5.jpg
Csinos

Felröppent az 54 éves Barta Sylvia szoknyája, mindent látni lehetett - videó