Celeb

Az ének iskolája: felnőtt férfi nyomozott a 13 éves Kira után

B. L.

2014. június 7. szombat 08:15

Amióta először feltűnt a tévében, több száz szerelmes levelet kapott Tóth Kiara. Akadt azonban egy hódoló, aki nem elégedett meg az írott szóval, kitartóan várakozott a lány háza előtt.

Nem lehet könnyű, de a 13 éves Kiara családtagjainak lassan meg kell szokniuk a gondolatot, hogy a gyönyörű hangú kislány tetszik a fiúknak. Sőt a férfiaknak is. – Mióta Kiara szerepel Az ének iskolájában, elárasztják a szerelmes levelek a közösségi oldalát. Szerencsére nem foglalkozik velük túl sokat mert lassú az internetünk – mesélte a kiskamasz anyukája, Marcsi.

Azzal azonban már nem tudott nem törődni, hogy otthonuknál felbukkant egy hívatlan látogató. Kiarát halálra rémítette a házuk előtt ácsorgó, vadidegen férfi.  – Egy mező közepén lakunk, és eddig nem is gondoltam arra, hogy milyen védtelenek vagyunk, ám most, hogy Kiara nyilvánosság előtt szerepel, ez is kiderült.

Egy nap egy házunk előtt várakozó férfira lettünk figyelmesek. A lányom annyira megijedt, hogy a testvérével együtt elbújt a nappali egy távoli zugában. Végül kimentem a  fiatalemberhez. Húszéves, jól öltözött fiú, aki egy rózsaszín borítékot adott át, amit  Kiarának küldött. Nem akart tolakodni, ahogy átvettem a levelét, azonnal továbbállt.

A mama azonban ekkor sem nyugodott meg. El lehet képzelni, hogy mit érzett ő és a kiskamasz lányka, amikor belegondolt, hogy egy felnőtt férfi időt és fáradságot nem kímélve kinyomozta a címüket, majd elzarándokolt a mindentől távol eső házhoz. Ki ne sejtene emögött beteges megszállottságot? – A kezemben tartott borítékban gyanúsan zörgött valami, és – lehet, hogy túl sok krimit néztem – egy pillanatra azt hittem, hogy el akarják tenni a családot láb alól.

Kiara anyukája, egy darabig nem is tudta, mit kezdjen a borítékkal.  – Tényleg megijedtem, be sem vittem a levelet a lakásba, a ház mögött bontottam ki, de közben levegőt sem vettem, nehogy valamilyen mérgező anyagot belélegezzek. Aztán fellélegeztem, mert egy szerelmes verset és levendulamagokat tartalmazott a boríték. A magokat később el is ültettük – tudtuk meg Kiara mamájától, aki szerint kislánya még nem a szerelmen elmélkedik.

– Még csak 13 éves, és bár vannak, voltak az iskolában kisebb-nagyobb fellángolásai, komolyabb érzelmekről nem tudok. Egyébként szeretném megjegyezni, hogy a fiatalember, akitől a levelet kapta, rendkívül illemtudó volt, és soha többé nem hallottunk felőle, szóval zaklatás nem történt – tette hozzá az anyuka, akinek tehetséges kislánya vasárnap este Az ének iskolájában már a döntőbe jutásért énekel.

Szerelmes verset küldött

A levélben lírai sorok hivatottak átadni mindazt, amit a húszéves költő érez Kiara iránt. Bár irodalmi értéke megkérdőjelezhető, a szerző őszintesége aligha.

Álomszépség

„Kandalló parazsa szelíden izzik – úgy szívem is / Andalító szépséged, mint egy rózsakert. / Álom vagy, melyből ébredni… bár ne kéne!” 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15405825_auto_resized.jpg
origo.hu

Mindenki ettől félt: itt van Putyin drámai bejelentése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10479_resized.jpg?avcount=1670169608
origo.hu

Ritka pillanat: Dér Heni megmutatta kisfiát - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15406304_auto_resized.jpg
metropol.hu

Zavarta a hang, lekapcsolta társát a lélegeztetőgépről egy idős néni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15407606_auto_resized.jpg
life.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a TV2 egyik munkatársa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15407407_auto_resized.png
hirtv.hu

Európai híradó: exkluzív interjú Ryszard Legutko EP-képviselővel, aki beolvasott az Európai Parlamentnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10481_resized.jpg?avcount=1670169608
borsonline.hu

Szexi testrészt villantott Demcsák Zsuzsa, ezt még Horváth Éva sem tűrte szó nélkül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15407467_auto_resized.jpg
astronet.hu

Két és fél évezred csodája: a szőnyeg – karácsonyra a legjobb ajándék lehet egy jól megválasztott darab

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15407645_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Botrányos képsorok: itt az első részlet Harry és Meghan sorozatából – videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10449_resized.jpg?avcount=1670169608
mindmegette.hu

A karácsonyi asztal sztárja lesz, ha így készíted a tiramisut!(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15407986_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Bodrogi Gyula: Az én koromban már csak totyog az ember

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/uLF7a_i2TvDgD6l92OnXH14pJdYsEbKsTOE4Beb4REY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QwNzE5YjYwZDM0ZjRjY2Q5YmNiZjZkMGY5N2NjMzUz.jpg
Egészség

Bodrogi Gyula: Az én koromban már csak totyog az ember

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/jGHXO5bVpOEUOfOHQ-ueAhcgWfMf-weD8btM3lIgEOM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI2ZmY4ODY3OGM2YjRiMTZhN2EwNzFlOTMzMjg0ZmZk.jpg
Botrány

Botrányos képsorok: itt az első részlet Harry és Meghan sorozatából – videó