Celeb

Megtermékenyítő bulit szervez Benkő Dániel

ozs

2014. május 26. hétfő 09:45

Már 110 ezer forintért rendelhet magának bárki egy Benkő Dániel nevével fémjelzett megtermékenyítő partit. A lantos kétórás bizarr bulijának akkor van vége, amikor orgiába kezdene átfordulni a zenés közönségtalálkozó.

Közönségtalálkozót, ölelést, élménybeszámolót, Benkő-festmények kisorsolását, gitározást, közös fotózást és megtermékenyítést foglal magába a Benkő Dániel nevével jelzett megtermékenyítő parti. A bulit egy rendezvényszervező iroda hirdeti megrendelhető programjai között.

Ezt a műsort eredetileg 160 ezer forintért kínálták, de most jóárasítva mindössze 110 ezer forintért megrendelheti bárki magának. Bár az iroda külön figyelmeztet, hogy csak annak ajánlják a kanos lantos bizarr produkcióját, aki egy különleges, egyedi sztárra és műsorra vágyik.

A sejtelmesen fogalmazott hirdetés kapcsán a Bors felkereste Benkő Dánielt, hogy árulja el nekünk, ennyi pénzért pontosan mit is kap cserébe a megrendelő, illetve valójában mi is zajlik egy ilyen megtermékenyítő partin. – Mit kínálok? Egy ilyen előadás egy bevezető Benkő Dániel-órával indul. Azaz a minőségi boraim kóstolása közben egy-két intellektuális gondolatot osztok meg a termékenység témakörében. Végül is a termékenység az az isteni adomány, ami miatt mi élünk egyáltalán. A férfi magja a vezérelv, mert igazi termékenység csak akkor várható, ha van megtermékenyítő személy, és ez a személy rendelkezik a magjával – csapott bele a különös előadás forgatókönyvének ismertetésébe a szexmániás zenész, aki fontosnak tartotta leszögezni, hogy pont azelőtt van vége a műsorának, még mielőtt valódi orgiává fajulna a buli.

– Az általam képviselt szemlélet ismertetése után következik majd a tánc, és az ölelés gyakorlása. Aztán jön egy pont, amin túl már nagyon intimmé válik a dolog. Na, azt meghagyjuk az otthoni gyakorlásra, mert a jelenlévő párok visszavonulnak. Ott a helyszínen ennél tovább nem mehet a dolog, mert azt leszögezném, hogy én nem kuplerájt akarok nyitni. Nem erről szól a dolog, hanem a párok ezzel a felturbózással hazamennek, és a frissen szerzett tanokat elkezdik gyakorolni – adott kimerítő választ kérdéseinkre Benkő. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a MOL különleges beszámolója

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

mandiner.hu

Állandó pörgés az életem – Bíró Lajos a Mandinernek

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

astronet.hu

Ez a 4 csillagjegy a kezébe veszi a sorsát, és megvalósítja az álmait augusztus végéig

borsonline.hu

Szlávik János bejelentette: új fertőzés terjed, súlyos megbetegedést okoz

borsonline.hu

Durva változás jön a budapesti tömegközlekedésben, közleményt adott ki a BKK

borsonline.hu

Fotó: Olyat csinálnak Rúzsa Magdi ikrei, szüleik szétröhögik magukat

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki