Celeb

Cinthya Dictator: Viktor megalázott!

BL

2014. május 22. csütörtök 08:55

Lehet, hogy a nyilvánosság előtt szakít egy álompár? Varga Viktor a tévében jelentette ki, hogy húzódozik az esküvőtől. Ezt hallva már Cinthya is elbizonytalanodott a közös jövőjüket illetően.

Megaláztatás volt ez a javából, akkora, amely után az sem kizárt, hogy most már a menyasszony nem áll az oltár elé. Az előzményekről: Varga Viktor kedden a Mokkában váratlanul kottyintotta el, hogy bizonytalan az őszre tervezett esküvőjével kapcsolatban. Még azt sem döntötte el, feleségül veszi-e Cinthya Dictatort! A lány, aki mindvégig mellette ült a stúdióban, leforrázva érezte magát.

Cinthyát a Bors egy nappal magánéleti drámája után hívta.

– Már korábban megbeszéltük Viktorral, hogy nem lesz ősszel esküvőnk, mert az elmúlt időben nem volt elég időnk egymásra. Sok volt az elfoglaltságunk, így nem tudtunk arra koncentrálni, hogy megszervezzük – kezdte Cinthya.

– Mind a ketten egyetértettünk ebben, ezért is esett nagyon rosszul, amikor Viktor a reggeli műsorban váratlanul azzal rukkolt elő, hogy félelmei vannak az elkötelezettség miatt. Még ha így is érzi, akkor sem gondolom, hogy ez egy országra tartozik! Számomra a házasság szent dolog, ezért is érzek most törést a lelkemben – magyarázta elgyötört hangon Varga Viktor kedvese.

– Megszentségtelenítve érzem az egészet, persze, az is lehet, hogy túlreagálom a dolgot. Ösztönlény vagyok, ezért sokszor nem tudok uralkodni magamon. Olyan romantikus volt az eljegyzésünk! Talán Viktor bejelentését ezért is éreztem megalázónak. Bár az Édes élet kapcsán szinte az egész életünkbe betekintést engedünk a nézőknek, mégis úgy érzem, vannak olyan dolgok, amik nem tartoznak a nyilvánosságra.

A kérdés: mit tervez a lány ezzel a – ahogyan fogalmazott – töréssel a lelkében?

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy már túltettem magam a dolgon. A történtek után elnézést kértünk egymástól és Viktor belátta, hogy meggondolatlan volt. Én pedig azt, hogy túlreagáltam a dolgot, de az tény, hogy most egy kicsit elbizonytalanodtam abban, hogy mit is akarok valójában – fejezte be Cinthya.

Az énekes volt életében az első

Cinthya Dictator és Varga Viktor két éve egy pár, bár eleinte nem kedvelték egymást. Nemrég a Borsnak árulta el Cinthya, hogy Viktor volt az első férfi az életében. Decemberben a jégpályán az énekes jégbe fagyasztott jegygyűrűvel kérte meg az extravagáns lány kezét, aki gondolkodás nélkül igent mondott.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy csalódás érte Hosszú Katinkát

origo.hu

Ők az Onlyfans legújabb meztelen sztárjai - galéria

magyarnemzet.hu

A képviselőház is elfogadta az infláció elleni törvénycsomagot

ripost.hu

Széttárt combok, teljesen meztelenül jógázik a kertben a ringó mellű kebelcsoda

magyarnemzet.hu

A román sztárúszó figyelmeztette Milákot, aki válaszolt neki

origo.hu

Rengeteg meztelen lány és fiú egy furcsa valóságshow-ban - fotók

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 14.: a Skorpiót megsegítik az égiek, a Vízöntő biztos a dolgában

borsonline.hu

Zsidró Tamás: Ettől a szerelemtől újra tinédzsernek érzem magam

borsonline.hu

Bikiniben mutatta meg vadító testét Opitz Barbi – fotó

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

Így reagált Stana Alexandra, amikor meglátta a Dancing with the Stars kisemberét

További cikkek

Életút

Balázs Klári: Büszke hetvenes vagyok!

Gyilkosság

Fellebbezett VV Fanni feltételezett gyilkosa, még egy évig reménykedhet, hogy szabadul