Celeb

Tóth Gabi tüzes szexistennő lett

FF

Létrehozva: 2014.04.04.

Tóth Gabi több mint tíz éve került a rivaldafénybe, és azóta képes rendszeresen meglepni rajongóit. Legutóbb azzal, hogy Kasza Tibor kamerája előtt szexi spanyol donnaként pózolt.

Az nem újdonság, hogy Tóth Gabi folyamatosan változtatja a külsejét, az viszont már örömteli hír, hogy az énekesnő egyre nőiesebb külsővel jelenik meg. Új fotósorozata sem törte meg ezt a tendenciát, és a hatás nem is maradt el.
„Hű az anyját, ez nagyon szexi!” „Ez a kép művészi, egy vad, izgalmas és mindenre elszánt nőt ábrázol!” „Bombasztikus vagy” – írták többek között a hozzászólók.
A látványos eredményben nagy része van a fotósorozatot készítő stábnak is.

– Egy rendkívül profi csapattal dolgozom együtt, elég néhány mondatban elmondanom, hogy mit szeretnék, és képesek azonnal rám hangolódni. Spanyolos hangulatot akartam megjeleníteni a képeken, amelyek egyben az új portfóliómat is alkotják – mondta lapunknak az énekesnő, akit elsősorban nagy szerelme, a tánc ihletett meg.

– A piros ruhás képen egy latin tánc, a paso doble egyik mozdulatát kapta el Tibi, míg a legyezős fotó és a rózsakoszorús fejdísz ötlete Kiss Márk stylisttól származik. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, és örülök a pozitív visszajelzéseknek is – tette hozzá Gabi, aki bár fekete és ­piros színben pompázik a képeken, a hétköznapi életben a visszafogottabb színeket kedveli. – Bak vagyok, a földszíneket szeretem, a barnát és a khakit, de ezen a fotózáson jobban mutatott a piros-fekete színvilág, amely a spanyol kultúra része. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek