Celeb

Őrület! Südi Iringó az idősebb férfiakat kedveli

kbv

2014. április 29. kedd 10:30

Sajnálják a nézők Südi Iringót. A táncosnőt azért szánják, mert neki mindig az idősebb sztárok jutnak a Szombat esti lázban. Iringó nem kér a sajnálatból, szerinte – ahogy a dalban is megénekelték – ajándék egy tisztes őszes halánték.

Südi Iringó sorra a mezőny legidősebb tagjait kapja a Szombat esti lázban. A tévénézők sajnálják is az apró táncosnőt, hogy folyton csak a korosabb férfiak jutnak neki.

Iringó azonban nem kér az együttérzésbôl, sőt a Bors munkatársának meg is védte az összes eddigi táncpartnerét, miután szembesítettük vele, hogy a show-műsor hivatalos Facebook-oldalán többen sajnálatukat fejezték ki. Egyesek ugyanis tánctudása méltatása helyett mindössze annyit írtak: „Édes Iringó, mindig kifogja a tatákat.”

Bár az igaz, hogy Iringó mostani párja, Heilig Gábor a maga 64 évével a mezőny legidősebbje, s az volt korábban Hajas Laci és Somló Tamás is, a táncosnő azonban nagyon is csípi az idősebb fér­fiakat. – Igaz, hogy Istenes Bence kivételével eddig nekem jutottak a mezőny doyenjei, de állítom, hogy velük a legjobb dolgozni. Ők ugyanis egytől egyig úriemberek, koruknál fogva is nekik van a legkiforrottabb személyiségük. Maximálisan figyelnek, vigyáznak rám, és tiszteletben tartják az időbeosztásomat. Bencét viszont rendesen be kellett törni – mesélte a táncosnő, aki szerint mostani zenész táncpartnerével már csak azért is könnyű dolga van, mert Heilig mindig pontos, sosem késik a táncpróbákról, és mindig százszázalékosan teljesít.

– Eleinte nehezen ment neki a tánc, ez tény, de mára már ráállt a feje és a teste a mozdulatokra, egyre gyorsabban haladunk – folytatta Iringó, aki a mostani mezőnyből senkire sem cserélné le Eszményi Viktória ­férjét. Már csak azért sem, mert a többiekhez képest egészen könnyű dolga van a zenésszel.

– Hajas Lacinak volt a legkevesebb tánctudása, és ő volt a legkevésbé muzikális – emlékezett vissza Iringó, akinek Istenes Bencével is meggyűlt a baja. – Vele volt a legnehezebb megtalálni a közös hangot. Olykor többet poénkodott, mint amennyit táncolt, de aztán összeszoktunk – folytatta Iringó, aki Stohl Andrással érezte magát a legjobban a táncparketten, hiszen színészként ő profi volt.

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Egy héten belül másodszor gyilkoltak újságírót Mexikóban

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó

hirtv.hu

Lezárt akta: A vendégseregben volt a tolvaj

szoljon.hu

Eltűnt egy 11 éves zagyvarékasi lány

origo.hu

Világít a koronavírus a szájmaszkba tehető betéten

nemzetisport.hu

Everton: már Angliába utazott, napokon belül kinevezhetik az új menedzsert

origo.hu

Rekordsebességgel száguldott a vonat Újvidék és Belgrád között

life.hu

Gyász: tragikusan fiatalon hunyt el a magyar színművész, rendező

nemzetisport.hu

MU: Lingard ismét kölcsönbe kerülhet, de most nem a West Ham csapna le rá

life.hu

Intim fotót tett közzé Csuti - Vajon készítette a képet?

origo.hu

Gyanútlanul álltak az autósok és motorosok a pirosnál, hátulról jött a gyilkos, fékhibás kamion