Celeb

Nekik sikerült: magyarok, akik világsztárokkal bújtak ágyba

Bors

Létrehozva: 2014.04.20.

Nem Zimány Linda az első magyar, és vélhetően nem is az utolsó, akinek egy sima autogramnál több is összejött egy világsztárral. Van olyan hazánkfia, aki huzamosabb ideig volt világhírű celeb párja, és olyan is akad, akinek csak kérészéletű kaland jutott. Egy magyar nő számára tragédiával végződött a mások által irigyelt kapcsolat.

Barabás Nikolett

Úgy látszik, a notórius nőfaló Russell Brandnek is feltűnt, hogy a magyar lányok igen szépek. Le is csapott gyorsan az egyikre, alig három hónappal azután, hogy szakított a feleségével, Katy Perryvel. A brit komikus 2012-ben járt egy ideig Barabás Nikolettel, aki modellként építi külföldi karrierjét, de több filmben is szerepelt.

Barabás Nikolett egy-két hónapig járt Katy Perry exférjével 

Nikolett együtt volt New Orleansban Branddel, aki az édesanyjának is bemutatta, sőt együtt mentek tetováltatni - hogy valami közös szimbólumot-e, arról nincs hír. A 32 éves magyar modell a Life & Style magazinnak áradozott a világsztárról, a szerelem mégis hamar kihunyt, pár hét múlva a komikust már más nővel látták.     

Palvin Barbara

Az immár külföldön is sztárstátuszba emelkedett, alig húszéves gyönyörű modell ma már gyakorlatilag ott tart, hogy ő válogathat a világsztárok közül. Miután egy Justin Bieberrel készült közös fotó miatt pár éve felkapta a világsajtó, potenciális sztárbarátnőként van elkönyvelve. A bulvárlapok összehozták már a mindig modellek közül választó Leonardo DiCaprióval, ami viszont tény: együtt járt a tinik körében rém népszerű One Direction egyik tagjával, Niall Horannel.

Bár a pár februárban szakított, nem sokkal később békülésről jöttek a hírek, úgyhogy most nem tudjuk, még mindig a brit popsztár barátnője-e Barbi.   

Rády Krisztina

Tragikus történet a Párizsi Magyar Intézet egykori vezetőjéé. A műfordító és kulturális szervező Rády Krisztina a Sziget fesztiválon, 1993-as fellépésükkor ismerkedett meg Bertrand Cantattal, a Noir Desire nevű, akkoriban nagyon népszerű francia együttes frontemberével. Az énekes feleségül vette a magyar lányt, és két gyerekük született, ám Cantat később elhagyta Krisztinát.

Tragikus szerelem fűzte Rády Krisztinát a francia énekeshez

A sok tragikus fordulattal tarkított szerelmi történet vége nagyon szomorú: Rády Krisztina 2010-ben 42 éves korában öngyilkos lett, felakasztotta magát franciaországi otthonában. A megrázó történetről itt írtunk

Fogarasy Mariann

Nagy vihart kavart a szép szőke lány egy Beckhammel készült közös fotója, melynek nyomán nemcsak a magyar, de a külföldi bulvársajtó is azt írta, hogy a focista megcsalta vele Victora Beckhamet.

Máig nem tudni, hogy csak pletyka volt-e, vagy valóban történt köztük valami?

A Daily Star arról számolt be, hogy a lány meghívást kapott a sztártól egy magánpartira, a  Corriera Della Sera című olasz lap pedig azt állította, látták őket együtt vacsorázni, Mariann azonban hevesen cáfolt és perrel fenyegetett. A botrányról a Bors is beszámolt, itt elolvashatja. Hogy valójában mi történt, azt pedig úgyis csak Beckham és a magyar lány tudja.   

Havadtőy Sámuel

John Lennon halála után úgy húsz évig volt Yoko Ono társa a magyar művész és lakberendező Havadtőy Sámul, aki 2001-ig élt együtt a nála 18 évvel idősebb Yokóval. Úgy kerültek kapcsolatba, hogy a magyar férfi volt a lakberendezője Lennon és Ono Dakota-házbeli lakásának.

Havadtőy Sámuel Lennon halála után lett Yoko Ono társa

A 61 éves férfi ugyan Londonban született magyar szülőktől, de gyerekkora egy részét Magyarországon töltötte, később Angliában, majd sokáig New Yorkban, illetve Svájcban élt. Amióta nincsenek együtt Yokóval, Havadtőy ismét sok időt tölt Magyarországon, ahol lakása is van, illetve galériát üzemeltet.  

Horváth Alexandra

A győri szőkeség nemcsak, hogy ágyba bújt egy világsztárral, de gyereket is szült neki. Alexandra a focista Roberto Carlosszal melegedett össze, amikor a brazil futballista 2005-ben Budapesten járt a Real Madriddal. A csinos lány többször is kiutazott a sztárhoz Madridba, majd 2006 őszén megszületett a fiuk, aki a dallamos Cristofer Roberto da Silva Horváth nevet kapta.

A győri Horváth Alexandra kisfiút szült a világklasszis focistának

A kissrác már négyévesen a Győri ETO fociedzéseire járt, a Kisalföld videót is készített róla. A 41 éves focistának amúgy van nyolc gyereke, talán mondanunk sem kell, hogy nem ugyanattól az anyától...     

Gabriella Tárkány

Bár csak a nagypapája révén magyar, és nem sokat ért már a nyelvünkből, azért a neve alapján mégis ezen a listán a helye a venezuelai Forma-1 es pilóta, Maldonado barátnőjének. Gabriella 2012-ben járt a versenyzővel a Hungaroringen, akkor így mesélt gyökereiről a Bors újságírójának, és magyarázta, hogy miért nem tud magyarul: – Sajnálom, nagyon kicsi voltam még, amikor meghalt a nagypapa, nem volt kitől tanulnom, és először csak négy vagy öt éve jártam Budapesten.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174209_auto_resized.jpg
origo.hu

Engedj el, így könyörgött Varga Judit az őt fogva tartó, tomboló Magyar Péternek - itt a teljes rendőrségi jegyzőkönyv!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27588_resized.jpg?avcount=1714455612
origo.hu

Egyre drámaibb világháborús helyzet: hadüzenetet küldött egy európai uniós NATO-ország az oroszoknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg visszatér Angliába, hatalmas lépest tesz Katalinék felé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170413_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Varga Mihály: a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak Magyarország kormányára + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174492_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171720_auto_resized.jpg
vg.hu

Fenntarthatóság az élelmiszer-ellátásban: itthon is terjed az új modell – olcsóbb birs, tokaji és méz a jutalom

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27589_resized.jpg?avcount=1714455612
origo.hu

Újabb drámai részletek a bőnyi késelésről: még az ajtó is véres volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174399_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ritka virág bontotta ki szirmait a Dél-Mezőföldön

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714455612
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hamarosan rendkívüli szerencse fog rámosolyogni erre a 4 csillagjegyre

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LqwcpFUScuwgn1arb8bd4-j5v-VG1CCu7MyIuIi2nAQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJhZDI1Mjc5ZjgzMTQ2NTA4NDg4MzMxNDFiZjU3Y2Y5.webp
Költözés

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nu78MtZk1MGSCM9DdX8Kcp3f-hdcys0Hn1LZPqErMxw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhMWViN2Y2YTIxYTQxZDdhNjNmZDRiOTk5Yjc3NDdm.webp
Kiakadás

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon