Celeb

Metrón menekült a pesti ál-Jude Law

GYLF

2014. április 14. hétfő 08:15

Testőre senkit nem engedett a közelébe, csak közös képekre volt hajlandó egy ideig. A bevárosi szórakozóhelyen egyedül Apolkát fogadta maga mellé Jude Law, aki nem sejtette, kivel kezd. Lelepleztük.

Az ember azt hinné, egy ártatlan tréfa az egész, ezúttal azonban többről van szó. Csütörtök este, attól a bártól karnyújtásnyira, ahol Jude Law és Zimány Linda flörtölt, ismét felbukkant a világhírű színész. Testőre társaságában szórakozott, hatalmas örömet okozva magyar rajongói körében. És bár Jude vállalt pár közös képet az érte epekedő csinos lányokkal, testőre az utasítására csak egyikőjüket engedte a közvetlen közelébe. Nagy Apolka azonban résen volt.

- Hallottam a híreket, hogy Budapesten van a sztár, és hogy mi minden történt vele, de őszinte maradok, fogalmam sem volt, hogy néz ki mostanában – mondta a Borsnak a lány. – De már ott a helyszínen megéreztem, ez a fickó egy csaló. Angolul is úgy beszélt, hogy minden szavát értettem, így belementem a játékba – tette hozzá, így az este folyamán jó pár közös képet készíttetett a színész bőrébe bújt amatőrrel.

A képeket másnap ki is tette a közösségi portálra, hogy megnevettesse vele barátait, megdöbbenésére azonban szinte csak gratulációkat, irigy megjegyzéseket kapott. Éppen akkor, amikor már nyilvánosan is leleplezte volna az ismeretlen csalót, váratlan levele érkezett:

„Kedves Nagy Apolka! Mr. Law asszisztensi megbízottjaként keresném. Felkért az Ön megkeresésével, mivel a tegnapi napon mély benyomást tett rá jelenlétével. Az lenne a kérdése, hogy az este megtisztelné-e a társaságával és ha igen, akkor hány órára és milyen címre küldhetném a sofőrt. Továbbá kérném diszkrécióját, hogy a keddi ügyhöz hasonló incidens ne ismétlődhessen meg.” – írta sorait a botrányos Zimány-videóról is megemlékező Krisztina nevű nő.

Apolka ekkor döntött, leleplezi a pofátlan társaságot: a világsztár sofőrjét péntek 17 órára a Nyugati pályaudvar parkolójához kérte, ahová a Bors riportere is elkísérte. Tudtuk, egy Péter nevű sofőr érkezik majd a lányért, azonban hamar kiderült: a sofőr ugyanaz a férfi, aki előző este még Jude Law-ként csavarta el a lányok fejét. A határozott fellépésű Apolka olyannyira zavarba hozta őt, hogy „Law” magyarul szólalt meg.

– Megtanultál magyarul, tesó? – szögezte neki kérdését rögtön a lány, a férfi pedig percekig csak hebegett-habogott, szinte csak egy mondatra volt képes, amelyet mentségéül hozhatott fel: „Most ugye nem képzelted, hogy Jude Law jön majd ide?” – kérdezte a Péter nevű alak, majd szaporára vette a metróállomás felé. Alig tíz perccel később osont vissza a parkolóba, és ült be az ott felejtett autójába. Megpróbáltuk őt is elérni, hogy megtudjuk, mi vitte rá arra, hogy egy hollywoodi sztár bőrébe bújva hajtsa a fiatal lányokat.

Az alábbi rövidke beszélgetésre nyílt lehetőségünk:

Bors: – Jó reggelt, Jude Law-t keresem, a Bors napilaptól telefonálok!
Férfi: – Ez valami vicc?
Bors: – ...vagy a viccnek a folytatása!
Férfi: – Túl korán van még ehhez…
Bors: – Mikor telefonálhatunk újra?
Férfi: – A leginkább soha! – mondta, majd bontotta a vonalat.

„Ugye, visszajön még ide a sztár?”

Kígyózó sorok, fiatal lányok fürkésző tekintete és pletykáló bulizók. Ezek jellemezték szombat éjszaka azt a belvárosi szórakozóhelyet, ahol a héten részegen a világsztár Jude Law felszedte Zimány Lindát. A nem mindennapi eset iránt még mindig hatalmas az érdeklődés: szinte egy lépést sem lehetett tenni anélkül a szórakozóhely forgatagában, hogy az ember ne Jude Law vagy Zimány Linda nevét hallja.

A szórakozóhely zsúfolásig megtelt, már-már nyomasztó tömeg volt egy olyan modern rapbulin, melyen máskor állítólag jóval kevesebben szoktak részt venni. Amióta Zimány Linda számára elérhetővé vált a világsztár, azóta rengeteg fiatal lány gondolja úgy, hogy ez nekik is menne. Napközben, még az éjszakai pezsgés előtt a szórakozóhely dolgozóitól érdeklődnek, várható-e, hogy a színész ismét betéved. „Ugye, visszajön még ide a sztár?” – faggatják a pultosokat a lányok.

Apolka: lányok, legyetek résen!

Apolka azt mondta a Borsnak, reméli, ez a példa segít azoknak a lányoknak, akik gyakran elfelejtenek gondolkozni egy-egy buli során. – Magam is ittam néhány italt, de egy percre sem hagyott el a józan eszem.

Aki képes mások nevében lányokat fűzni, az biztosan képes egyéb dolgokra is. És ezúttal nekem és másoknak is szerencséje volt még, hiszen ma már gyakran előfordul, hogy egy lány vadidegen helyen ébred, úgy, hogy semmire nem emlékszik. Lányok, legyetek észnél! – mondta a csinos pesti lány.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kitálalt egy barát Kulcsár Edináról

borsonline.hu

Ennek a két terméknek az ára hamarosan az egekbe szökik

borsonline.hu

Gyászol Kovács Ákos: elcsukló hangon emlékezett meg a veszteségről

ripost.hu

"A házam elé járkáltatok" - Marics Peti rajongói rászálltak Tóth Andira

hirtv.hu

Szörnyűség Megerőszakolta saját testvérét egy székesfehérvári fiatal

mindmegette.hu

9 palacsinta, amit ki kell próbálnod, ha unod a klasszik kakaóst

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Hét városból rohantak a tűzoltók Magyarbánhegyesre, hatalmas a baj

borsonline.hu

Súlyos következménye lett Szabó Zsófi és Shane Tusup balhés szakításának

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

FLÖRT

Gáspár Zsolti férjes asszonynak csapta a szelet

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!