Celeb

Marilyn Monroe-t idézte meg Beyoncé

Bors

2014. április 10. csütörtök 19:45

Beyoncé hónapok óta nem vállalt címlapfotózást, ám az Out magazin ajánlatára nem tudott nemet mondani. Jay-Z felesége félmeztelenre vetkőzött, és Marilyn Monroe-t idézte meg.

Beyoncé tavaly év vége óta nem szerepelt egyetlen magazin címlapján sem, a napokban megjelenő Out magazin felkérésére azonban nem tudott nemet mondani. A fekete-fehér képeken a díva szőke parókát visel, és mozdulatai egyértelműen a néhai Marilyn Monroe-ra emlékeztetnek.

Néhány fotón félmeztelenül pózol, máshol mindössze egy nyakéket visel testén, ám az intim testrészeit puszta kezével végig eltakarja a kíváncsi szemek elől. A magazin címlapján az énekesnő neve alatt az erő szó szerepel, és a belső interjúban Beyoncé többek között a szexualitásról és a hatalomról is beszél, mivel nemrégiben egy, a nők jogaiért küzdő szervezet reklámarca lett.

– Minden nőnek óriási hatalom van a kezében, amivel sok egyéb mellett a saját szexualitását is használni, irányítani kell. Persze nehéz nőnek lenni egy alapvetően férfiak által irányított társadalomban, de muszáj próbálkoznunk. Bízom benne, hogy az emberi jogok és az egyenjogúság nemcsak férfi és nő közötti kapcsolatokban, hanem azonos neműek között is létezik – nyilatkozta az énekesnő.

Egyedi és megismételhetetlen

Bár már több mint négy évtizede elhunyt, mégis a mai napig a valaha élt legszebb színésznőként és énekesnőként tartják számon Marilyn Monroe-t.

Nem véletlen, hogy stílusát azóta is tucatnyian próbálták utánozni vagy legalábbis egy képsorozaton feléleszteni, ám a végeredmény szinte soha nem közelítette meg a Monroe-fotókon keresztül is átütő vonzerőt. Többek között Miley Cyrus, Kylie Minogue, Scarlett Johansson, Madonna vagy éppen Britney Spears is pózolt már az amerikai média híres szexszimbólumaként.

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

tenyek.hu

20 milliót csaltak ki az idősektől

feol.hu

Újra bizonyított a székesfehérvári katonanő

magyarnemzet.hu

Novak Djokovics ajándéka sokkolta fiatal szurkolóját + videó

teol.hu

Eszméletlenre szívta magát a járdán talált spanglitól

life.hu

Nem hiszünk a szemünknek: így nézett ki Halle Berry 30 évvel ezelőtt - Fotó

metropol.hu

Nagyon durva baleset történt Újbudán! Fejre állt egy autó

origo.hu

Mellkisebbítő műtétje volt a magyar luxusfeleségnek

origo.hu

FONTOS: Magyarország első az oltások beadásában az EU-ban

sulilife.hu

Öt szabály, amit minden macskagazdinak ismernie kell