Celeb

Majka félmilliót vesztett Vegasban

BL

Létrehozva: 2014.04.13.

Csak egy hajszálon múlt az első hely, de másodikként is 700 ezer forintot tehetett zsebre Majka egy pompázatos vegasi kaszinó versenyén. A műsorvezető elől egy ázsiai lány happolta el a főnyereményt.

Majkáról köztudott, hogy imádja a szerencsejátékot, de legfőképp az, hogy a póker szerelmese. S, bár korábban nem gondolkodott azon, hogy mennyi pénzt kockáztat, ma már, családos emberként csak hobbiból kártyázik. A műsorvezető alig két hete sütteti a hasát Vegasban és máris játszva keresett 700 ezer forintot. Azonban a Borsnak elárulta , ha egy kicsit jobban odafigyel, sokkal több pénz üti a markát, így viszont egy leleményes lány aratta le a babérokat.

– Második lettem a Venetian Deep Stack versenyen. A döntőben egy ázsiai lány nyert ellenem óriási szerencsével. Kirántott a zsebemből félmillió forintot, így a nyereményem hétszáz-ezer volt, de egymillió kétszázezer lett volna – árulta el Majoros Péter, aki egy hónapra utazott családjával a sivatagi kaszinóvárosba, hogy kipihenje az elmúlt egy év fáradalmait.

– A kártya mindig kártya marad… Én nem teszem fel az életem egy jó lapra. Nekem ez csak kikapcsolódás marad. De egy hónap szabim van egész évben és nem kérdés, hogy ezt ki is élvezem itt Vegasban. Természetesen mindenre van időnk. Együtt lenni Hajnival és Mariánnal, aki imád itt lenni.

Ha éjszaka játszom, akkor is már kora reggel nyúz, hogy menjünk a vízbe, ami a medencét jelenti az ő értelmezésében – meséli, közben persze „gonoszkodásra” is van ideje, hiszen közösségi oldalán jobbnál jobb képekkel bosszantja itthoni barátait. Bizonyára a leghőbb vágya mégis az, hogy családjával feltöltődve és ha lehet, több pénzzel térjen haza, mint amennyivel kiutazott Vegasba.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek