Celeb

Cinthya Dictator: Viktor vette el a szűzességemet

Böszörményi Lilla

Létrehozva: 2014.04.23.

Cinthya Dictator későn vesztette el szüzességét, mert sokáig meggyőződése volt, hogy a szex bűnös, elítélendő dolog. Két évvel ezelőtt Varga Viktor mellett ízlelte meg a testiség örömeit.

Varga Viktornak tartogatta szerelmét Cinthya: a lány alig két éve, 21 évesen vele élte át első szexuális élményét. – Viktor volt az első férfi az életemben, és azt hiszem, hogy ő lesz az utolsó is – kezdte a lány.

– Két éve vesztettem el a szüzességemet, de csak azért, mert már túl akartam lenni rajta. A barátaim szerint nem normális, hogy ennyi idősen még nem voltam férfival. Bevallom, úgy gondoltam a szexre mint valami gonosz, rossz dologra: a szex miatt sok család szakadt szét, de a prostituáltakat, molesztálókat is ide kapcsoltam. Aztán találkoztam Viktorral, akibe akkor még nem voltam szerelmes, csak találkozgattunk, és valahogy megtörtént a dolog. Másnap bevallotta, hogy élete legrosszabb szexuális élménye volt velem, de én örültem, hogy túl voltam rajta – árulta el Cinthya.

– Viktor az együttlétünk után elutazott, és biztos voltam benne, hogy történtek után nem látom viszont, de a távolléte alatt többször felhívott, és amint hazatért, randizni kezdtünk – mesélte a lány. – Ma sem tartom magam szexközpontúnak, sokkal jobban izgat a férfi intellektusa, személyisége, és Viktort tökéletesnek látom.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek