Celeb

Berki alig látja kislányát

Sz. B.

2014. április 26. szombat 08:35

Berki Natasa Zselyke egyetlen szava otthon tartaná édesapját. Ám mivel a kislány nem tud beszélni, így Berki Krisztián sokszor van távol családjától. A féléves baba hónapokig nélkülözte a papáját.

Kislánya fejlődésének legszebb pillanatairól maradhat le Berki Krisztián, ha nem vigyáz. Noha nincs még fél éve sem, hogy szerelme, Pamela világra hozta első közös gyermeküket, az üzletember-sportoló már többször magukra hagyta a lányokat.

Berki Krisztián már Natasa Zselyke születésére is rohanva, helikopterrel érkezett. Kislánya tavaly október 29-én született meg, amire a büszke apuka is odaért, de másnap utazott is vissza Söldenbe és folytatta a síelést a barátokkal. Nem sokkal a szülés után, december közepén a pár összeveszett, és Krisztián egy hétre el is költözött otthonról. Az ünnepek alatt sem békültek ki, így Berki a szilvesztert már Amerikában töltötte. Mire a tengeren túlról visszaért, Pamela megenyhült.

Február elején ismét összebalhéztak, és akkor egy hónapon keresztül külön éltek, ez idő alatt csak néhányszor találkozhatott lányával az Édes élet sztárja. Február végén Berki ismét Amerikába utazott fitneszmodell-versenye miatt, de szerencséjére Pamela és kislánya otthon várta, mire hazajött. Ezután a szülők utaz­tak el kettesben Velencébe. Nem sokkal ezután Krisztián a fejébe vette, hogy keresztülsétál az országon. A tervezett út 10 helyett 17 napig tartott.

Az összeveszések és az utazások idejét összeadva kiderül: a hathónapos Natasa Zselyke életében mindössze két hónapot volt jelen az édesapja. De hogyan viseli mindezt lelkileg a büszke papa?

Pamela és Nati sokat nélkülözi a papát

– Engem is megvisel a lányomtól és Pamelától külön töltött idő – vallotta be a Borsnak Berki, aki Nyíregyháza és Sopron között 644 kilométert tett meg gyalog. – Natasa, ha tudna beszélni, és azt mondta volna nekem, hogy „apa, ne menj el”, akkor otthon maradtam volna – tette hozzá.

A pici lány beszélni ugyan még nem tud, viszont villámgyorsan fejlődik. Napról napra produkál valami újdonságot. Arról nem is beszélve, hogy most alakul ki az úgynevezett ősbizalom, ami egy életre meghatározza a baba személyiségét, ezért is különösen fontos, hogy kik veszik körül a picit fejlődése ezen szakaszában.

– Valóban nem ülök otthon minden este, nem szokványos életet élek, de a kislányomnál senki sem fontosabb a számomra – védekezett a híres apuka.

További cikkek

Kérdés

Csutiék még kereshettek is a váláson

Gólyahír

Most jelentette be Nádai Anikó: gyermeket vár

Ez is érdekelhet

hirtv.hu

Meghalt egy 7 éves kisfiú egy születésnapi tortázás után

metropol.hu

Kulcsár Edina pont úgy cseréli le Csutit, ahogy Csutival cserélte le az egykori jegyesét

she.life.hu

Azt hittem, Budapest a világ közepe - aztán leköltöztem Szegedre!

magyarnemzet.hu

Sírva vallotta be a kőműves, hogy megölte a családapát

zaol.hu

Halálos vonatbaleset Vas megyében: egy autó vonattal ütközött egy vasúti aluljáróban

origo.hu

Tesztelhető a Skype kétkamerás módja

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

vg.hu

Berobbanhat a Balkánra a Waberer's

life.hu

Megszólalt Kulcsár Edina: elmondta, hogy jött össze G.w.M-mel

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

vg.hu

Kiderült, fertőző-e a koronavírus szoptatáskor

origo.hu

Megdöbbentő képek a tongai vulkán pusztításáról