Celeb

Második babáját várja Ördög Nóra

Bors

2014. március 19. szerda 20:00

Óriási az öröm az RTL sztárjánál, hamarosan kistestvére születik kislányuknak. Ráadásul – tudta meg a Bors – az első gyerekkel szemben az új baba természetes úton fogant.

Vannak még csodák! A kismama a negyedik-ötödik hónapban járhat, s maga lepődött meg legjobban az állapotán. Az RTL Klub folyosóin mostanában Ördög Nóra babavárása a legfőbb téma.

Hogy lehet-e annál boldogabb egy nő, mint most Ördög Nóra, aligha lehet elképzelni. S nehéz elképzelni és ép ésszel felfogni azt is, amin a műsorvezető most keresztülmegy, vagy akár csak azt a pillanatot, amikor annyi nehézség és megpróbáltatás után ismét észrevette magán az apró kis élet első jeleit.

A sors furcsa játéka, hogy Nóri a harmadik X-Faktortól, egyben a képernyőtől állapotosan búcsúzott, s most szintén domborodó pocakkal tér vissza a Szombat esti láz műsorvezetőjeként. Visszatérése minden bizonnyal egyben búcsúja is lesz. Noha az X-Faktor őszi szériáját vele reklámozzák, nem valószínű, hogy ő fogja vezetni, hiszen a baba valamikor a nyáron érkezik meg. Alig több mint egy évvel Mici születése után.

A hír Nóri áldott állapotáról szélsebesen terjed az RTL Klub folyosóin, a csatornánál most mindenki a sztárfotós Nánási Pál és Nóra boldogságáról beszél, és van aki már gratulált is.

– Nóri és Nánási Pál második babája a korábbi nehézségek ellenére természetes úton fogant, s a szülők lepôdtek meg a legjobban, amikor kiderült ez a nagyszerű hír. ­Hiszen az első babáért nagyon megküzdöttek – mesélte egy Nóriékhoz közel álló barát, aki azt is elárulta: a terhesség már látszik is. Nóri pocakja enyhén gömbölyödik, amit még bő blúzokkal és ruhákkal takar el.

Nem csoda, hogy Nóri ennyire titkolja állapotát, ismerve első kislánya, Mici fogantatásának körülményeit. Erről nemrég egy nőnapi rendezvényen beszélt.

– Sok nehéz pillanat volt, de eszembe se jutott, hogy feladjuk. Amikor megtalálták az első nőgyógyászati problémát, ami miatt nem sikerülhetett, kapaszkodó volt, hogy ha azt kezeljük, talán jó lesz. Aztán a következő és a következő… Ezek a kapaszkodók adtak erőt – és a szerelem. De amikor már az összes gyógyszert és módszert kipróbáltuk, túl voltunk számos inszemináción és a második lombikprogramon is, akkor gondoltam azt, hogy le kell ülnöm egy pszichológussal – mesélte két héttel ezelőtt sírva Nóri, aki akkor azzal magyarázta érzékenységét, hogy a Mici körüli gondok még mindig megviselik.

Mára azonban nyilvánvalóvá vált, hogy Nórival már akkor is a terhességi hormonok játszottak különös tréfát, s arcát áztató könnyei az örömnek is betudhatók.

Várkonyi Andrea sem bizakodott

Mint ahogy annak idején Ördög Nóra, terhessége előtt Várkonyi Andrea is azt hitte, talán sosem lehet gyereke.

A TV2 híradósa még férjnél volt, amikor szerelembe esett Bochkor Gáborral. A házassága alatt nem született gyermeke, és orvosai sem biztatták semmi jóval. Andrea azonban váratlanul teherbe esett Gábortól, és megszületett a kislányuk, Nóra, aki már majdnem hat­éves. A pár boldogsága azóta is töretlen. 

További cikkek

Karrier

Ennél még Varga Irén is jobb – Ezt gondolják az emberek Kulcsár Edina daláról

Vallomás

Michael Jackson kegyetlen volt: disznónak nevezte a húgát

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Most jött: Mentőhelikoptert riasztottak az M1-esre, tömegbaleset történt

she.life.hu

5 dolog, ami arra utal, hogy a pasid nem áll készen az elköteleződésre

beol.hu

Bejelentették a Fidesz Békés megyei képviselőjelöltjeit

origo.hu

Elpusztult Ozzie, a világ legidősebb hím gorillája

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

life.hu

Csollány Szilveszter kifutott az időből: ez a beavatkozás megmenthette volna az életét

nemzetisport.hu

MTK: közleményben indokolják, miért nem járultak hozzá a halasztáshoz

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

origo.hu

Meghozta az autós futár a rendelést, meglátta a lépcsőt, a következő jelenet eszméletlen volt