Celeb

Étterme miatt lett rákos Bajor

Munkatársunktól

Létrehozva: 2014.03.18.

Évek óta stresszelte magát Bajor Imre. A fel nem dolgozott problémák – felesége szerint – agytumor formájában jelentkeztek. A mindig vidám színészt anyagi és családi okok emésztették.

Fura kettősség: Bajor szenvedett, mégis minden róla készült fotón mosolygott, az összes interjújából áradt a vidámság. Mint kiderült, ez is játék volt, egy, a fájdalomtól meggyötört, rettegő színész tökéletes alakítása.

Az újságok – köztük a Bors is – az elmúlt hetekben több cikket közöltek Bajor aktuális állapotáról, és bár a városban terjengő pletykákból sokan tudták, mi a konkrét betegsége, végül a hétfői Blikkben a színművész párja, Ildikó asszony mondta ki: Imrének agytumora van. A feleség szerint a sok stressztől alakulhatott ki a daganat, amely még – mint mondta – lehet, hogy csak egy jóindulatú ciszta. Azt, hogy a színész sokat stresszelt, a barátai is megerősítik.

– Imre a külvilág felé örök vidám gyerek, belül viszont komor öregúr. Mindig is ilyen volt, amióta csak ismerem, és ennek már harminc éve – nyilatkozta a Borsnak a színész egyik jó barátja, aki nem szerette volna, ha felfedjük a kilétét. Óvatossága érthető, hiszen a közeli ismerősök nem akarják Bajor személyes dolgait kiteregetni, ugyanakkor muszáj beszélniük a barátjuk érzéseiről, hogy az olvasók is megértsék: olyan komoly harcok dúlnak a lelkében, amiktől végül megbetegedett. A legjobban mindenkinek az fájt, hogy miután napvilágot látott betegsége híre, igazságtalanul bántották.

– Amikor először megjelentek az újságcikkek, hogy Imre beteg, sokan azonnal az alkohollal magyarázták az állapotát. Pedig a duhaj életmódjának ehhez az égvilágon semmi köze. Imre mostanában döbbent rá sok dologra. Arra például, hogy üzletileg elbukott az éttermével, a Kicsihuszárral, és ez anyagilag pont akkor tette tönkre, amikor a leginkább szüksége lett volna a pénzre. Aztán az is bántja, hogy nem volt tökéletes apja a gyerekeinek, akiket rajongásig szeret. Egyszer egy beszélgetés alatt azt mondta, hogy ha újrakezdhetné, sokkal több időt töltene velük. Újra nem kezdheti persze, de remélem, lesz még ideje egy-két dolgot pótolni.

Beteggé tehet a lélek

Még a nyugati orvoslásban is elfogadott nézet, hogy az egészség nem kizárólag a testünkben elhelyezkedő, jól működő szervek rendszere. Aki egészséges, annak a lelke is rendben van, és sajnos igaz ez fordítva is. A testünk azonnal reagál a gondolatainkra, és aki hosszú ideig emészti magát egy problémán, az komoly veszélybe sodorhatja a testét is.

– Mi a hagyományos kórházakban „csak” a testet tudjuk gyógyítani, erre esküdtünk fel – nyilatkozza a Borsnak egy tapasztalt orvos. – Ettől függetlenül tisztában vagyunk vele, hogy a betegség kialakulásában óriási szerepük van a lelki tüneteknek is. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166358_auto_resized.jpg
origo.hu

Gyönyörű lányok a Magyarország szépén - nézzen képeket a válogatóról!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27560_resized.jpg?avcount=1714386917
origo.hu

Hihetetlen képeken a Moszkva utcáit elözönlő német és amerikai tankok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173344_auto_resized.png
metropol.hu

„A mai adást egy szomorú hírrel kell kezdenünk” – kiderült, Tót Gergő halt meg a Balatonnál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173134_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Félelmetes videó jelent meg az orosz pilóták kegyetlen pusztításáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168699_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27562_resized.jpg?avcount=1714386917
origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714386917
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714386917
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/zNCR3cHVll-rLnvgHGHt4aQeUHa0DSxx-mWxB2bCuN4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxZDIwNGUxYmU0YTRmZTNiNTU3ZmY5NjYxMzUwYTBk.webp
Évforduló

Hét éve hunyt el a Kisváros sztárja: máig nem tudni, hová temették Usztics Mátyást

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/8Ahrw3Zi0dgaZ6w3PhW4IfPWMBEFpKQghCyk-paHOBw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ5MTc1N2Y4YTI2ODRjMDQ5MTE4ZTE3ZDMyNTFlZmM0.webp
Döntés

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja