Celeb

Ducimodell lesz Izraelben Molnár Anikó

Sz. B.

2014. március 23. vasárnap 07:35

Izrael, Belgium és a skandináv országok is formás, kerekded lábai előtt hevernek. Molnár Anikó többéves szerződéseket írt alá nemzetközi modellcégekkel, mint ducimodell.

Hosszú idő után, 2012-ben profi sminkesként tért vissza Amerikából, ahol kitanulta a szakma minden csínját-bínját, hogy itthon csináljon karriert. Sikerei ellenére mindenki csak azt számolgatta, hány kilót szedett fel magára a tengerentúlon.

Az egykori Nagy Ő a sok támadás miatt egymás után próbálta ki a legkülönfélébb diétás módszereket. – Egyszerűen nem tudtam lefogyni, de most már nem is akarok – jelentette ki a Borsnak Anikó, akivel éppen a dundi lányoknak szervezett szépségverseny sajtótájékoztatóján beszélgettünk.

Ő ezúttal a zsűri tagja volt. – Körülbelül egy éve annak, hogy elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok. Megtaláltam azokat a dolgokat, amik igazán fontosak az életemben. Szerelmes lettem, állatokat mentek és időközben megcsináltam a saját szépségszalonomat. Úgy érzem, hogy rendbe kerültem önmagammal, amiért úgy gondolom, meg is kaptam a jutalmamat a sorstól. Egy héttel ezelőtt olyan szerződéseket írtam alá, amik megváltoztathatják az életemet. Nagy feladatok előtt állok – árulta el.

– Felkeresett egy budapesti plus size modellügynökség – kezdte boldogan a történetet –, hogy dolgozni szeretnének velem. Nekik köszönhetően most már leszerzôdtem Izraelbe, Skandináviába és Belgiumba – árulta el a Borsnak Anikó. – Hihetetlen, hogy 38 éves vagyok, mégis külföldi cégek szeretnének velem dolgozni. Nagyon oda fogok figyelni magamra, edzeni fogok – de nem azért, hogy lefogyjak –, s ügyelek arra, hogy az évek múlása minél kevésbé látszódjon az arcomon – magyarázta. 

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

888.hu

Hírességek lobbiznak gyerekek hormonkezeléséért

she.life.hu

Túl leszek rajtad! Még ha bele is gebedek!

bama.hu

Megfenyegették a kozármislenyi háziorvost az oltások beadása miatt

vg.hu

Zacher Gábor: megnyerheti a koronavírus elleni csatát Csollány Szilveszter

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

life.hu

"Szépek az ikrek!" - Tolvai Reni mellei felborzolták a kedélyeket, nem bírnak magukkal a rajongók

szon.hu

Szörnyethalt Nyíregyházánál: percekkel a tragédia előtt tette ki kétéves kisfiát (videó)

origo.hu

Nagyrécse ígérete: 20 négyzetméterből még bármi lehet