Celeb

Claudia: nem irigykedek a nőkre

Sz. B.

2014. március 18. kedd 07:55

Nem tartozik az irigy nők táborába Liptai Claudia. A Nagy Duett szexi műsorvezetője folyamatos dicséretekkel halmozza el kolléganőit. Pokorny Lia lábáról ódát zengett.

Liptai Claudia hazánk legszebb ismert női közé tartozik. A Nagy Duett első perceiben minden szempár őt kutatja, hiszen ruhájával, frizurájával hétről hétre képes megújulni. Ő a show legfőbb dísze. Ennek ellenére az erős szexuális kisugárzással rendelkező Clau a műsor többi hölgy szereplőjét is hagyja ragyogni. A produkciók közötti beszélgetések alatt pedig az is kiderül, hogy kolléganői szépségét is igyekszik elismerni. Így történt ez vasárnap este is, amikor Pokorny Lia szexi, testhez álló nyuszijelmezben lépett színpadra.

– Jaj, de szép vagy, jaj, de gyönyörű! Nem baj, ha most inkább téged választalak, mint Attilát? – dicsérte kolléganőjét Claudia. A zsűri is pozitívan értékelte a duettpárost, és természetesen Lia túlfűtött koreográfiáját is dicsérték. Ám Claudia nem állt meg itt, a színésznő testi erősségét is kiemelte: – Undorító ez a végtelen hosszú lábad! Ha egy sámlira állok, sem érhetem be – ezzel a kijelentésével pedig viccesen elismerte, hogy Lia lábát szebbnek véli, mint a sajátját.

De Claudia nem csak kolléganője kvalitását méltatta. Az elmúlt adásokban sokat dicsérte Sarka Katát és Csisztu Zsuzsát. Vasárnap este pedig Cserpes Laura arcát nevezte gyönyörűnek. Egy nő pedig sokkal jobban örül, ha egy másik szép nő méltatja, mint egy férfi. Valószínűleg tudja ezt az önbizalomnövelő kijelentésekkel egyáltalán nem fukarkodó Liptai is, akitől a Bors azt kérdezte, hogy volt-e valaha irigy valamilyen típusú nőkre.

– Irigység? Nem ismerem ezt az érzést. Én mindig úgy vagyok ezzel, hogy ami szép, arról beszélni kell, mert az elismerésben hiszek, és fontosnak is tartom, hogy hangot adjak neki. Csodálattal nézem minden alkalommal a kolléganőimet, és jó látni, ha jól érzik magukat a bőrükben.

 

Álizmokkal sem jutott tovább Gesztesi

A kockás has sem segített a Jóban, Rosszban színészén, hogy tovább meneteljen gyönyörű partnernőjével, Cserpes Laurával A Nagy Duett versenyében. Máté még meztelen felsőtestét is bedobta, hogy meggyőzze a női nézőket, de a színfalak mögött ráfestett izmok ehhez kevésnek bizonyultak. A páros egyébként nagyon szép helyezést ért el a versenyben, ötödikként végzett a műsorban.

További cikkek

Botrány

Csuti Kulcsár Edináról vallott: Soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat