Celeb

Aktfotókat őrizget magáról Demcsák Zsuzsa

ozs, F. Zs.

2014. március 21. péntek 07:15

Demcsák Zsuzsa elárulta, erotikus fotók is vannak a mobiljában. A műsorvezető képeiért milliókat fizetnének, ő mégsem mutatja meg senkinek, ám Majkával kénytelen volt kivételt tenni.

A legtöbb ember mobiltelefonja sok olyan személyes adatot, információt tartalmaz, amely ha nyilvánosságra kerülne, bizony kellemetlenül éreznénk magunkat. Nem egy sztár került már emiatt rendkívül kompro­mittáló szituációba. Többek között erről a témáról beszélget ma este a SuperTV2-n Majka NaNee! című műsorában Détár Enikő, Fenyő Iván, Hujber Ferenc és Demcsák Zsuzsa.

A Mokka műsorvezetőjétől Iván megkérdezte, hogy van-e olyan tartalom a mobiltelefonján, amit még véletlenül sem osztana meg a nagyközönséggel. Erre igennel válaszolt Zsuzsa, amitől azonnal beindult a pasik fantáziája. Különböző pózokról és helyszínekről kérdezték a tévést, aki csak úgy tudott kibújni a vá­lasz­adás alól, hogy megígérte Majkának, ha nem poénkodnak tovább, adás után megmutatja neki az ominózus képeket. A Bors azt kérdezte Zsuzsától, hogy betartotta-e a szavát.

– Megmutattam neki, hiszen megígértem. A telefonomban van erotikusnak nevezhető fotó, de erről nem árulok el többet. Persze vigyázok a mobilra, mert azt nagyon nem szeretném, ha illetéktelenek kezébe kerülnének a benne tárolt képek. Tudom, hogy sokat érne egyeseknek. Tizenöt éve akarnak meggyőzni különböző magazinok, hogy mutassam meg magam ruhátlanul, már közel húszmilliós ajánlatokról tudok beszámolni, mégsem mondok igent, a gyermekeim miatt. Soha nem hoznám őket ilyen helyzetbe – válaszolta őszintén a kétgyermekes, válófélben lévő édesanya.

A műsorvezetőnő azokra a kérdéseinkre azonban már nem volt hajlandó válaszolni, hogy a képeken visel-e ruhát. Mint ahogy azt sem árulta el, hogy hol, mikor és főleg ki készítette a privát fotókat. Továbbá akkor is csak hallgatott, amikor arról faggattuk, hogy ő hányszor nézi meg a titkos felvételeket. Hiszen az ember általában azért készít fotókat, hogy időnként visszaidézhesse az ahhoz kapcsolódó élményeket.

Megkerestük Majkát is, hátha tőle többet tudunk meg. – Láttam Zsuzsát, hát nem semmi – mondta kéjes hangon Majoros Péter. – Természetesen szakmai szemmel vizsgáltam a fotókat, mint műsorvezető. Muszáj utánajárnom, ha állít valamit a ri­port­ala­nyom. Mi van, ha nem mond igazat? Nem csaphatjuk be a nézőket! – viccelődött a provokatív műsorvezető, aki vizuális kalandjáról Dundikának is beszámolt.

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

ripost.hu

A padláson találták meg az eltűnt magyar nő holttestét

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

vaol.hu

Hatalmas rendőri készültség Szentpéterfa határában: a TEK is kivonult a helyszínre - fotók

origo.hu

Készül a következő Samsung okoshangszóró

nemzetisport.hu

NBA: Gobert visszatért, a Jazz ellensúlyozta Jokics bravúrját

vg.hu

Bejelentést tett Hosszú Katinka

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

borsonline.hu

Ájultra erőszakolták a 3 gyermekes édesanyát, borzalmas, ki művelte ezt vele

origo.hu

Állóra büntetőfékezett a havas úton, ki akart szállni balhézni, azonnal jött a drága büntetés - videó

origo.hu

Szégyentelenül lemásolták a BMW-t, mégis híres lett ez a szovjet motor