Celeb

A legőrültebb sztárpletykák: igaz vagy nem? (18+)

Bors

2014. március 9. vasárnap 20:00

Sok elképesztő dolgot hallhattunk már hollywoodi sztárokról, és a celebeket ismerve tudjuk, ha róluk van szó, tényleg semmi sem elképzelhetetlen. De azért akadnak olyan hajmeresztő pletykák, amiket még mi sem akarunk elhinni. Megnéztük, mennyire igazak.

Richard Gere és a futóegér - HAMIS

A Micsoda nő! ezüstös halántékú sztárjáról egyszer elterjedt, hogy egészen bizarr okból szállították be egy Los Angeles-i kórház sürgősségi ügyeletére: a fáma szerint egy futóegér ragadt a hátsójába, amit orvosilag kellett eltávolítani. Bár a pletyka újra és újra felüti a fejét, Gere már többször cáfolta a mítoszt, városi legendának nevezve a történetet.

Bizonyíték mindenestre nincs rá, hogy valaha történt ilyen. A National Enquirer egyik vérmes újságírója, aki a kilencvenes években hetekig nyomozott, hogy kiderítse, igaz-e a sztori, végül beismerte: a világon semmit nem talált, ami ezt alátámasztotta volna.

Harry herceg és a két apa - HAMIS

Makacsul tartja magát a hiedelem, hogy a brit trónörökös vörös hajú kisebbik fiát valójában egy másik férfi nemzette. Jelesül James Hewitt katonatiszt, akivel Diana hercegnőnek a nyolcvanas évek végén viszonya volt. Kétségtelen, hogy fizikai hasonlóság van Harry és állítólagos igazi apja között. Csak egy bibi van a történetben: a herceg 1984-ben született, Diana pedig csak két évvel később, 1986-ban ismerkedett meg Hewitt-tal.

Ozzy Osbourne és a fejetlen denevér - IGAZ

A Black Sabbath minden őrültségre kapható énekese többek közt arról híresült el, hogy élő állatokat tép szét a koncertjein. Volt szó csirkevérről és a mendemonda szerint Ozzy egy denevér fejét is leharapta élőben. Bármily szomorú is, a hír igaz. Ő ugyan erről azt mondja, hogy azt hitte, az állat egy gumijáték volt, és csak amikor amikor leharapta a fejét, akkor sokkolta a száját elöntő vér, aminek iszonyatos utóíze volt állítása szerint.

Mick Jagger és a Mars csoki - HAMIS

1967-ben rendőrségi razzia volt Keith Richards házában, a zsaruk kábítószer után kutattak. Ehelyett - vagy mellett - állítólag Mick Jaggert találták, aki éppen egy szelet Mars csokit eszegetett ki egy speciális helyről: az akkori szeretője, Marianne Faithfull vaginájából. Az énekes és exbarátnője azóta számtalanszor cáfolták a dolgot, azt állítják, csak a rendőrök fantáziája volt túl élénk. Miért is tagadna le egy ilyen kalandot a szexszimbólum Jagger, ha igaz volna?

Jamie Lee Curtis és a hermafroditák - HAMIS

Azt pletykálják, hogy Tony Curtis lánya hermafroditaként született, akinek egyszerre volt férfi és női genitáliája. Mivel a szóbeszéd mindenféle változatban szerepel - egyesek szerint a színésznő genetikailag férfi és pénisszel jött világra, mások szerint mindkét nemi szerve megvolt, megint más szerint átoperáltatta magát - nagyon valószínű, hogy csak kissé férfias vonásai miatt kezdték ezt beszélni róla. A testileg amúgy kifejezetten nőies Curtis soha nem foglalkozott ezekkel a pletykákkal.

A Led Zeppelin és a szexi halak - IGAZ

A Led Zeppelinről szóló könyvében egy rockújságíró azt állítja, szemtanúja volt, amint az együttes tagjai egy cápa uszonyát és egyéb tartozékait tömködték be egy hölgy különböző testnyílásaiba. A sztori később bizonyságot nyert, azzal a kis különbséggel, hogy kiderült: a perverz dugdosó nem a zenészek közül került ki, hanem a turnémenedzser volt az, a hal pedig nem cápa volt, csupán egy vörös sügér...

Tom Cruise és a fagyott sperma - HAMIS

A színész Katie Holmestól született lányáról, Suriról sokan nem hiszik el, hogy a hol melegnek, hol magtalannak kikiáltott Tom Cruise vérszerinti gyereke. Így vadabbnál vadabb elképzelések keringenek arról, ki is a valódi apa. Ezek közül a leghúzósabb, hogy Suri valójában a szientológiai egyház alapítójának, L. Ron Hubbardnak a leszármazottja. Igaz, hogy a nagy sci-fi tanító 1986-ban meghalt, de a mese szerint Hubbardnak lefagyasztották a spermáját, ami mesterséges megtermékenyítés útján került a színész feleségébe.

Ez pont annyira fantáziadús elmélet, mint a szcientológia tanai. Persze ettől még simán lehet, hogy nem Cruise a biológiai apa.

David Bowie és a teli gyomor - HAMIS

Azt beszélik, hogy az énekes egyszer kórházba került, ki kellett mosni a gyomrát, ahonnan vagy három liter sperma került elő. Vagy nem is, valójában Mick Jaggerről volt szó, és tulajdonképpen öt litert mostak ki belőle. Vagy lehet, hogy mégis inkább Britney Spearsszel, Alanise Morissette-tel, esetleg Rod Stewarttal történt az eset? Merthogy róluk is ugyanezt híresztelték. Így aztán nagyjából látszik is, mennyire hiteles a történet, bárkiről szóljon is.

További cikkek

Válás

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

life.hu

Szinte biztos, hogy elkapjuk a koronavírust, ha ebbe a helyzetbe kerülünk

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Montenegró középdöntős; búcsúzott Szlovákia

origo.hu

Lezárultak a bértárgyalások a MÁV-Volán-csoportnál

borsonline.hu

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

nemzetisport.hu

FIFA-gála: Messi, Szalah vagy Lewandowski örülhet? – élőben az NSO-n!

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

origo.hu

Óriási dráma: Kiesett az előző Európa-bajnokság elődöntőse