Celeb

Kettős tragédia törtlént Csala Zsuzsa családjában

Létrehozva: 2014.02.27.

Négy héten belül távozott az élők sorából a két Csala lány, harmadik testvérük csendben gyászolja őket. Csala Csilla azt tervezi, hogy testvérei földi maradványait a faluban álló családi sírba helyezteti örök nyugalomra.

Márta, Zsuzsa és Csilla legendásan jó testvérek voltak, és bár az élet az ország különböző pontjaira sodorta őket, szoros érzelmi kapocs kötötte össze.

Sokszor találkoztak Dunaalmáson, a meseszép Duna-parti településen, ahol Csilla él. A házat mindenki jól ismeri a faluban, az ikonikus épület 1905-ben épült, a nővérek anyai nagyapjuk tulajdonában volt. A szomszédok beszámolója szerint Csala Zsuzsa több híres barátja, többek között Kabos László is vendégeskedett itt.
A ház most nyomasztóan csendes.

Az udvart őrző nagytestű német juhász sem ugat, ha elmegy valaki a kapu előtt, mintha tudná: a gyász napjaiban nem illik hangoskodni. A szomszédoktól tudtuk meg, hogy Csilla néni nem egy, hanem egyszerre két testvérét gyászolja.

– Márta egy hónapja ment el, Zsuzsa pedig a hét végén – mesélte lapunk munkatársának egy szomszéd. – Nagy fájdalom elveszteni egy testvért, de kettőt egy hónap alatt… hát az felfoghatatlan fájdalom lehet – mondta halkan.

A kemma.hu internetes oldal információja szerint Csala Csilla azt tervezi, a testvéreit a házuktól alig száz méterre fekvő temetőben, a családi sírban helyezi örök nyugalomra. Mély fájdalmát talán valamelyest enyhíthetné két lánytestvérének közelsége.

– Bár nem nagyon szokott kimozdulni otthonról, most, hogy elmentek a testvérei, az ügyintézések miatt többször is elkísérte a férjét – mondta az utcában bicikliző postás. – Biztos a hivatalos dolgok miatt – tette hozzá, majd így folytatja: – Ahogy a testvérét, Csala Zsuzsát szerette az ország, úgy szeretjük mi itt Csilla nénit. Pont olyan vidám és jó humorú nő, mint amilyen a színész testvére volt. Megrendítő ilyen mélységesen szomorúnak látni, együtt érzünk vele.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek