Celeb

89 éves színésznővel flörtölt Colin Farrell

Bors

Létrehozva: 2014.02.14.

Filmpremierjén meghitt páros benyomását keltette Colin Farrell és Eva Marie Saint. Bár alighanem csak a produkció kedvéért melegedtek össze, Farrell vállalja, vonzódik az idős nőkhöz.

Colin Farrell és Eva Marie Saint a Téli mese című film kapcsán volt a Today Show vendége, és a páros igen zavarba ejtően viselkedett. A két színész ugyanis szenvtelenül flörtölt egymással, a köztük lévő 52 évnyi korkülönbség ellenére. A hollywoodi rosszfiút az sem hozta zavarba, hogy Saint már 63 éve házas és még megjegyzéseket is tett kolléganője kapcsolatára.

– Persze, Eva férjnél van, de 47 éve csak éldegélnek egymás mellett, ezt nem nevezném jó házasságnak – mondta Farrell, majd a műsorvezető azon kérdésére, miszerint egy korábbi interjújában azt állította, hogy még sosem volt 80 év feletti nővel, az ír színész csak legyintett, hogy akkor hazudott.

A beszélgetés végére Farrelléken kívül az egész stáb kínosan érezte magát, főleg a 37 éves filmsztár előéletét ismerve, hiszen tavaly decemberben Ellen DeGeneres show-jában elmesélte, hogy halálosan szerelmes volt Elizabeth Taylorba, s azt tervezte, hogy feleségül veszi az akkor már nagybeteg asszonyt.

Vonzzák az idős nők
A 37 éves Colin Farrellt más, nála jóval idősebb színésznővel is hírbe hozták már. 2005-ös filmje, a Kárhozott szeretők forgatásán ugyanis a 70 éves Eileen Atkinst kerülgette, sőt egyszer az ágyába is megpróbált bebújni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek