Celeb

Zámbó mama: találkozom még Jimmy fiammal!

GYLF

Létrehozva: 2014.01.02.

Imádkozik, hogy ma kimehessen fia sírjához, hiszen Anna néni egészségét megviselték az elmúlt évek – de főként az, hogy elvesztette a fiát. Jimmy tizenhárom éve távozott az élők sorából.

Misét és megemlékezést tartanak ma a csepeli temetőben Zámbó Jimmy sírjánál. Ezúttal is a Király testvérei emlékeznek így a tragikus 2001. ­január 2-áról, amikor Zámbó Jimmy elhunyt. Az elmúlt tizenhárom évben az emléke azonban egy cseppet sem kopott meg, sőt, mint ahogyan arról a nyolcvanhét éves édesanyja beszélt a Borsnak, Jimmy jelenléte ma is érezhető.

És hiába betegeskedik évek óta Anna néni, hiába szeretné újra látni a fiát fent, a fellegek fölött, az idős asszony azt mondja: tudja, még ki kell érdemelnie, hogy ez megvalósulhasson.

– Fogunk még találkozni Jimmykével, ezt tudom – mondta lapunknak Anna néni. – De ezt ki is kell érdemelni. A jóistent kell kérni, hogy a bűneinket megbocsássa, hiszen az Úr nem szűkmarkú. Nekem még ki kell érdemelnem ezt a találkozást, így erre az évre sem kérhetek mást, csak azt, kerüljenek el a betegségek – így Jimmy anyja.

Anna néni az elmúlt tizenhárom évben hiába próbálta meg feldolgozni fia elvesztését, nem járt sikerrel. Mindeközben egyre gyakrabban harcolt az egészségéért is, így tegnap még azt sem tudta, ma ki tud-e menni fiához a temetőbe.

– Nem vagyok túl jól, ez a meleg tél megvisel. Csak remélem, hogy ott tudok lenni ismét a fiam sírjánál. Feldolgozni már sohasem fogom, hogy nincs közöttünk, igaz, a min­den­nap­jaink­ban egyértelmű a jelenléte. Néha még az álmaimban is megjelenik. Mindig velem van, de ez a gyerekét elvesztő anya esetében biztosan természetes. Reggelinél, ebédnél, vacsoránál, az ünnepeken, a hétköznapokban. A sorsunk meg van írva, én hiszem, látom még a fiam – magyarázta munkatársunknak a talán valaha volt legnagyobb magyar énekes édesanyja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek