Celeb

Zámbó Krisztián nem ment el apja gyászmiséjére

Bors

2014. január 3. péntek 07:15

Jimmy fiai nem mentek el az apjuk tiszteletére szervezett temetői megemlékezésre. A meghitt ünnepségen a rajongók mellett csak az énekes testvérei és édesanyja állt megtörten a hatalmas síremlék mellett.

Gyermekei nélkül em­lékeztek Zámbó Jimmyre tegnap délután a csepeli köztemetőben, halálának napra pontosan tizenharmadik évfordulója alkalmából. A görög katolikus pap által vezetett ünnepségen a családtagok közül megjelent a király édesanyja, Anna néni, a testvérei, valamint első felesége, Vera. Jimmy idős mamája a mai napig nem dolgozta fel fia elvesztését, a pap beszéde közben is többször felsírt.

Az énekes második felesége, Edit – akivel köztudottan meglehetősen rossz a család kapcsolata – ezúttal sem jelent meg a szertartáson, de meglepő módon Jimmy gyermekei sem. Pedig Krisztián, Szebasztián és Adrián rajongásig szerette édesapját, a mai napig mindennap gondolnak rá, őrzik az emlékét. – Sajnos nem értek rá, más irányú elfoglaltságuk akadt – válaszolta Árpy.

A testvért megkérdeztük a Zámbó család mai viszonyáról Edittel. – Senki nem küldené el, ha itt lenne. Végül is Jimmy felesége volt, ő a gyermekei anyja. Elméletileg itt lenne a helye. Bevallom, évek óta nem beszéltem vele.

Krisztián beszélget apjával

Zámbó Krisztián számára édesapja halála hatalmas tragédia volt, ám mára azt mondja, sikerült feldolgoznia. – Természetes, hogy nagyon hiányzik apu, de mára ez egy nyugodt gyásszá alakult bennem. Mint minden normális ember, megpróbálok a szép dolgokra emlékezni vele kapcsolatban – árulta el lapunknak Krisztián, aki nem szereti a médianyilvános megemlékezést. Ő magányosan akar gyászolni, ezért nem volt ott édesapja testvéreivel tegnap délután.

– Ennek nem az az oka, hogy nem vagyok jóban a családdal, szerencsére jó a viszony mindenkivel. Számomra hagyománnyá vált, hogy egyedül megyek ki a sírhoz, minden évben ezen az estén gyertyát gyújtok és beszélgetek vele – állította Krisztián.

Marietta bejelentése: tévéznek

Zámbó Marietta, Jimmy nővére az ünnepség végén hivatalosan is bejelentette, hogy Árpy egyéves szerződést írt alá a TV2 Édes élet című reality műsorában. Így a Gáspár família után egy másik híres család mindennapjait is nyomon követhetjük majd. Azt is elárulták, hogy egy különleges televíziós műsort terveznek, melyben újra megelevenednek Jimmy dalai.

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

The Economist: A tagok megbánták, hogy beengedték az EU-ba Magyarországot

ripost.hu

Őrületet okozott, meztelenül állt az ablakban az ismert kosaras lány

life.hu

Ítéletidő jön! Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: erre kell számítani

magyarnemzet.hu

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdított + videó

kisalfold.hu

Gyertyagyújtást tartottak Csollány Szilveszter soproni otthonánál - fotók

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

origo.hu

Magyarország és Lengyelország elleni tudatos támadásról hozott nyilvánosságra információkat a spanyol sajtó

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

origo.hu

EMMI: Törvénytelen a hétfői pedagógussztrájk