Celeb

VV Annamari hat hónapos terhes

GYLF

2014. január 29. szerda 08:45

Azt mondták neki az orvosok, soha nem lehet gyermeke. A Bors azonban most megtudta, VV Annamari már hat hónapos terhes. Áprilisban kisfiút szül szerelmének, Daninak.

VV Annamari, aki alig tíz hónapja ismerte meg szerelmét, Danit, s fél éve, hogy eljegyezték egymást, április végén életet ad szerelmük gyümölcsének, egy kisfiúnak. Pedig nem is olyan régen Annamari még így beszélt:

– Tudom, hogy nem kell kisbabát szoptatnom soha. Azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyermekem. Olyan egészségügyi problémáim vannak, amelyek nem teszik lehetővé, hogy állapotos legyek – nyilatkozta 2012 márciusában.

Ehhez képest valóban csoda, hogy tegnap már az örömhírről számolt be a Borsnak egy budai magánklinikán, ahová ultrahang-vizsgálatra érkezett.

– Kisfiút hordok a szívem alatt, a huszonnyolcadik hétben járunk és nagyon boldogok vagyunk – mesélte csillogó szemmel. A baba egészséges, és korának megfelelő a mérete is – több mint egy kiló, és imád aludni.

– Na, ebben az édesapjára hasonlít. Másban pedig rám üt, ugyanúgy, keresztbe tett lábbal pihen, ahogyan én szoktam – mondta a büszke anyuka. – Azt nem döntöttük még el, hol szülök, néhány babaruhát azonban már beszereztem. Most, hogy tudom, kisfiam lesz, már sokkal bátrabban merek válogatni – tette hozzá.

A baba apukája, Dani szintén ott volt az orvosi rendelőben, és egy percre sem engedte el szerelme kezét. Dani a jövőben is kerülné a nyilvánosságot, így őt kérésére nem mutatjuk meg. Néma Annamária és párja mindenesetre egy dolgot biztosan szeretne majd megcáfolni: „néma gyereknek anyja sem érti a szavát”. 

Interneten lobbant lángra a szerelem

Mint ahogyan arról a Bors elsőként beszámolt, Annamari és Dani tavaly március 17-én találkozott először. Előtte egy éven át csak a közösségi portálon keresztül beszélgettek, ott is ismerték meg egymást. A pár eredetileg március 17-re, az egyéves évfordulójukra tervezte az esküvőt, aminek sorsáról most hiá­ba kérdeztük őket, csak titokzatosan mosolyogtak.

További cikkek

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Megszólalt a orvos: ez az omikron 9 tünete, ami kifejezetten az oltottaknál jelentkezik

888.hu

Halálkampány rablógyilkossággal fűszerezve

origo.hu

Ijesztő videón két kamion ütközése az M0-son, az egyiknek az ajtaja is kiszakadt

hirtv.hu

Inzultálta a HírTV stábját Márki-Zay kampánystábjának egy tagja

kemma.hu

Videón az Oroszlányban rendőrökkel szembeszálló anya: gyerekéért harcolt

origo.hu

Durrogtatással oszlatnák el a szmogot lengyel kutatók

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

vg.hu

Zacher Gábor: megnyerheti a koronavírus elleni csatát Csollány Szilveszter

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

origo.hu

Ingyenes rajzfilmek a FILMIO-n a magyar kultúra napjára