Celeb

VV Annamari hat hónapos terhes

GYLF

Létrehozva: 2014.01.29.

Azt mondták neki az orvosok, soha nem lehet gyermeke. A Bors azonban most megtudta, VV Annamari már hat hónapos terhes. Áprilisban kisfiút szül szerelmének, Daninak.

VV Annamari, aki alig tíz hónapja ismerte meg szerelmét, Danit, s fél éve, hogy eljegyezték egymást, április végén életet ad szerelmük gyümölcsének, egy kisfiúnak. Pedig nem is olyan régen Annamari még így beszélt:

– Tudom, hogy nem kell kisbabát szoptatnom soha. Azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyermekem. Olyan egészségügyi problémáim vannak, amelyek nem teszik lehetővé, hogy állapotos legyek – nyilatkozta 2012 márciusában.

Ehhez képest valóban csoda, hogy tegnap már az örömhírről számolt be a Borsnak egy budai magánklinikán, ahová ultrahang-vizsgálatra érkezett.

– Kisfiút hordok a szívem alatt, a huszonnyolcadik hétben járunk és nagyon boldogok vagyunk – mesélte csillogó szemmel. A baba egészséges, és korának megfelelő a mérete is – több mint egy kiló, és imád aludni.

– Na, ebben az édesapjára hasonlít. Másban pedig rám üt, ugyanúgy, keresztbe tett lábbal pihen, ahogyan én szoktam – mondta a büszke anyuka. – Azt nem döntöttük még el, hol szülök, néhány babaruhát azonban már beszereztem. Most, hogy tudom, kisfiam lesz, már sokkal bátrabban merek válogatni – tette hozzá.

A baba apukája, Dani szintén ott volt az orvosi rendelőben, és egy percre sem engedte el szerelme kezét. Dani a jövőben is kerülné a nyilvánosságot, így őt kérésére nem mutatjuk meg. Néma Annamária és párja mindenesetre egy dolgot biztosan szeretne majd megcáfolni: „néma gyereknek anyja sem érti a szavát”. 

Interneten lobbant lángra a szerelem

Mint ahogyan arról a Bors elsőként beszámolt, Annamari és Dani tavaly március 17-én találkozott először. Előtte egy éven át csak a közösségi portálon keresztül beszélgettek, ott is ismerték meg egymást. A pár eredetileg március 17-re, az egyéves évfordulójukra tervezte az esküvőt, aminek sorsáról most hiá­ba kérdeztük őket, csak titokzatosan mosolyogtak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek