Celeb

Szabó Zsófi elárulta titkos vágyait

F. F.

Létrehozva: 2014.01.04.

Szabó Zsófi a szilvesztert Gabka, a drogfüggőségén úrrá lévő lány társaságában töltötte. A színésznő szívhez szóló sorokban búcsúzott a tavalyi évtől, amely számára a felnőtté válásról szólt.

Biztosan sokaknak ismerősen cseng a név: Gabka. A csinos, fiatal nőt négy éve többször láthattuk a tévében, amikor kiadták az életéről szóló, Apám szép volt – Egy heroinista vallomása című könyvet.

A regény megrendítően ábrázolja a szőke lány kamaszéveit, küzdelmét a drogokkal és végül a sikeres gyógyulást, amit kitartásának és a színházterápiának köszönhet. Gabka arról is őszintén vallott, hogy édesapja, Gy. Gábor, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet egykori főorvosa öngyilkos lett. Nem csoda, hogy a lányt hányatott sorsa és akaratereje miatt sokan a szívükbe zárták, közéjük tartozik a Jóban Rosszban színésznője, Szabó Zsófi is.

A Bors úgy tudja, Gabka és Zsófi két évvel ezelőtt ismerkedett meg, és bár barátságukról nem kívántak nyilatkozni, egyértelmű, hogy szoros kapocs van köztük. A szőke színésznő az ünnepek alatt meglátogatta Svájcban élő barátnőjét, és együtt múlatták az időt a varázslatos Montreux-ben és Lausanne-ban. Erről Zsófi a rajongói oldalán is megosztott egy közös képet, amin látszik, mennyire élvezik az együtt töltött időt.

Zsófira pedig ez után az érzelmi hullámvasúthoz hasonlító év után jócskán ráfért már a barátnői támogatás... „Nekem a felnőtté válásról szólt az elmúlt év. Voltam nagyon boldog és talán kicsit többször boldogtalan... Jövőre kívánom Nektek és magamnak is azt, hogy legyen kicsit kevesebb boldogtalanság és sok BOLDOGSÁG... Kellenek a pofonok, idén, jövőre, mindenkor..., hogy aztán még inkább értékelni tudjuk a boldogságot és ne lustuljon el a szeretetünk... Ölellek Titeket” – öntötte ki szívét közösségi oldalán Zsófi. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek