Celeb

Pataky Attila: a Kör világszínvonalú

F. F.

Létrehozva: 2014.01.07.

Pataky Attila meg van győződve róla, az EDDA dalaiból készült musical olyan fenomenális, hogy világ körüli turnén is megállná a helyét. Épp ezért még két darabot ír a Kör mellé.

Tavaly májusban mutatták be a Kör című musicalt, amely Pintér Tibor és Pataky Attila munkájának közös gyümölcse. A musical azóta országos turnéra indult, és az alkotók örömére rengetegen nézik meg az EDDA- dalokból összeállított darabot.

– Tervben van, hogy lefordíttatjuk angol nyelvre a musicalt, és onnantól kezdve akár világ körüli turnéra indulhat, mert szerintem világszínvonalú. Londonban lehetne a premier, majd onnan mehetne tovább a világban – jelentette ki Pataky, aki további folytatást is tervez.

A Kör hamarosan trilógiává növi ki magát

– Két különálló musicalt szeretnénk még a Kör mellé, amelyek nagyon erős jelentéssel bírnak majd, de a történetet most még nem árulom el. A három musical együtt alkot majd egy trilógiát, amit 2015 februárjában tervezünk bemutatni – tudtuk meg az énekestől, aki tavaly nem kevesebb, mint 32 dalt írt.

– Ôsszel jön majd ki a 32. lemezünk, erre 32 dalt írtam, abból fogjuk kiválogatni együtt azt a tizennégyet, ami rákerül a korongra. Az idei év nagyon izgalmas lesz, elválik az ocsú a búzától, és bár kemény változások jönnek, bízom benne, hogy jó irányba fejlődik a világ, mert ahogy az emberek kizsákmányolása most folyik, az már tarthatatlan – tette hozzá a 61 éves zenész.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek