Celeb

Molnár Anikó tartozását Vajna Tímea fizette ki

K. B. V.

2014. január 4. szombat 07:25

Volt olyan hét, hogy tizenhét kutyát is megmentett a halál torkából Molnár Anikó. A vagyona is rámegy az állatok gondozására, még szerencse, hogy kap segítséget. Legutóbb Vajna Timi rendezte a tartozását az állatorvosnál.

Leszakadt lábú kutyák, fej nélkül, az út szélén talált macskák, meglőtt, megvert, magatehetetlenül elhagyott jószágok… A felsorolástól is kirázza az embert a hideg, amikor Molnár Anikó meséli, mi vár arra, aki állatmentésre adja a fejét.

– Hét éve kerültem kapcsolatba az állatvédelemmel. Mindig szerettem a kutyákat, most is van otthon hat – kezdi Anikó, aki sajátjain kívül több tucat állattal foglalkozik. A pomáziak ugyanis azonnal őt hívják, ha egy kóbor vagy beteg ebet, macskát látnak. – Egy barátnőm a rendelkezésemre bocsátotta a telkét, ott gondozzuk az állatokat, orvoshoz is hordom valamennyit.

S hogy honnan van erre pénze a hajdani valóságshowhősnek? Általában saját zsebből vagy barátok segítségéből fizeti az állatorvosi, etetési és fuvarozási költségeket, s közösségi oldalán keres szerető családot az állatoknak. Nem csak benzinre, állateledelre is kell a pénz: a pomázi árva kutyák jó részét ő oltatta be, s tetette a chipet is a bőrük alá. Kocsijában mindig van kutyaszalámi, táp, itatótál és pokróc.

Legutóbb pedig, amikor tetemes tartozása halmozódott fel az állatorvosnál, Andy Vajna felesége, Timi segítette ki. Tímea maga is nagy állatbarát, két cicát tart annak ellenére, hogy allergiás a macskaszőrre. S bár ô maga jólétben él, szívén viseli az elhagyott, beteg állatok sorsát – mint ezt a Molnár Anikónak adott segítség is bizonyítja.

Vajna Tímea is állatbarát: két cicája van, s együtt érez azokkal a kedvencekkel, akiket rossz helyre sodort az élet

Anikónak egyébként nagy szüksége lenne egy chipolvasó készülékre, amivel az elszökött állatok gazdáit meg tudná találni. A kemény munka azonban Anikó lelkét is megviseli, nem csak a pénztárcáját. – Ezt nem lehet megszokni vagy elviselni, el kell fogadni – mondta Anikó, aki mentett már meg leszakadt lábú kiskutyát is. A legrosszabb élményt azonban az jelenti számára, amikor egy állaton már nem lehet segíteni… 

További cikkek

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

vg.hu

WHO: az omikron vethet véget a járványnak

szon.hu

Fényes nappal kinézel az ablakon és hoppá, lámúr a motorháztetőn! Íme a Ferenc körúti romantika!

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

vg.hu

Az orosz–ukrán háború boríthatná az európai gázellátást

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: édesapjára emlékezik a volt tatabányai szélső

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a lengyelek megóvták az oroszok elleni meccset – sajtóhír

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

origo.hu

105 éve született Ernest Borgnine - képgaléria