Celeb

Megcsonkította a neje VV Lacit

2014. január 19. vasárnap 07:15

Kétszer vált, de kétségtelenül a második volt balhésabb. A volt feleség szó szerint mindent vitt, még a valóságshow-sztár egy darabkáját is, amit kiharapott a karjából. Az asszony úgy gondolta, így kell lezárni egy vitát.

Nagy rajongója a gyengébb nemnek a ValóVilág legidősebb játékosa, Laci. Elmondása szerint tinédzser kora óta nagy kanállal falta az életet, annyi nője volt, hogy megszámolni sem tudja. Házassága viszont csak kettő, de milyen kettő?

A negyvenegy éves macsó vállalkozó volt, az első feleségével kiegyensúlyozott életet éltek, míg be nem jött a képbe a későbbi második asszony, aki örökre felforgatta az életét. Laci a válás után újranősült, a házasságuknak azonban sokkoló gyorsasággal lett vége.

– A második feleségem megcsalt. Több emberrel és hosszú időn át – mesélte a beköltözése előtti percekben a Bors munkatársának Laci. – Ez a nő volt az, aki miatt elhagytam az első feleségem. Vak voltam, nem vettem észre, hogy hülyét csinál belőlem. Amikor kiborult a bili (mert rajtakaptam), óriási veszekedés volt. Máskor a nejem üvöltözés közben felhívta az apját, hogy én éppen bántom. Döbbenten hallgattam – idézi fel a részleteket.

– Kijöttek a rendőrök is, szörnyű volt! Sosem ütnék meg nőt, csak megrágalmazott. A válás elkerülhetetlenné vált, Laci gyorsan akart megszabadulni az asszonytól, ezért mindenbe beleegyezett, csak hogy hamar túl legyenek a viharos procedúrán.

– Vitt mindent, mint a hurrikán! – mondja. – Kocsit, lakást, pénzt. Az utolsó beszélgetésünk sem sikerült túl jól, annyira összevesztünk, hogy nekem ugrott, és szó szerint kiharapott egy darabot a fel­karomból – mutatja a heget a ValóVilág játékosa. – Ez ta­valy októberben történt. Akkor eldöntöttem, hogy mindent egy lapra teszek fel.

 – Ami pénzem maradt, azt java részt elköltöttem nőkre és bulikra. Gondoltam, majd lesz valami, ha elfogy. Ekkor jött a hirdetés, hogy lehet jelentkezni a ValóVilágba. Jöttem, láttam, és remélem, nyerek! Azért vagyok itt, hogy a fődíjból új életet kezdjek.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy csalódás érte Hosszú Katinkát

origo.hu

Ők az Onlyfans legújabb meztelen sztárjai - galéria

magyarnemzet.hu

A képviselőház is elfogadta az infláció elleni törvénycsomagot

ripost.hu

Széttárt combok, teljesen meztelenül jógázik a kertben a ringó mellű kebelcsoda

magyarnemzet.hu

A román sztárúszó figyelmeztette Milákot, aki válaszolt neki

origo.hu

Rengeteg meztelen lány és fiú egy furcsa valóságshow-ban - fotók

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 14.: a Skorpiót megsegítik az égiek, a Vízöntő biztos a dolgában

borsonline.hu

Zsidró Tamás: Ettől a szerelemtől újra tinédzsernek érzem magam

borsonline.hu

Bikiniben mutatta meg vadító testét Opitz Barbi – fotó

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

Így reagált Stana Alexandra, amikor meglátta a Dancing with the Stars kisemberét

További cikkek

Életút

Balázs Klári: Büszke hetvenes vagyok!

Gyilkosság

Fellebbezett VV Fanni feltételezett gyilkosa, még egy évig reménykedhet, hogy szabadul