Celeb

Megbukott az államvizsgán Zimány Linda

GYLF

2014. január 17. péntek 07:55

Egy szalmaszálon múlik Zimány Linda doktori címe. A Bors információi szerint a modell megbukott az államvizsgán, és több tárgyból is csak egy-egy lehetősége maradt ismételni. Ha hibázik, elvesztegetett hét évet az életéből.

“Tavasszal diplomavédés, államvizsgák és doktorálás. Hát igen. Azt hittem, a nehezén túl vagyok, de lehet, mégsem” – írta ki 2013 januárjában a közösségi oldalára Zimány Linda.

A Délmagyar egy 2009-es interjúja szerint már akkor ötödik éve koptatta a jogi kar padsorait a csinos modell, azaz idén lesz tizedik éve, hogy megkezdte jogi tanulmányait. A diplomaosztón készült képeit azonban hiába keressük: a Bors információi szerint Linda csak idén futott neki az államvizsgának, nem sok sikerrel.

A Károli Gáspár Egyetem jogi karán öt államvizsga van: büntetőjogból és alkotmányjogból a modell sikeres vizsgát tett. Polgárjog vizsgára nem is mehetett, mert a szakdolgozatát sem adta le időben, míg a közigazgatási jog és nemzetközi gazdasági jog vizsgákon elhasalt.

Az egyetem rendtartásai szerint az államvizsgára csak négy félévük van a hallgatóknak, azaz három féléve még maradt, hogy a három fontos vizsgát letegye. De a szigorú vizsgaszabályzat miatt az államvizsgákat csak egyszer lehet ismételni, azaz, ha ismét megbukik, az indexe örökre a tanulmányi osztály szekrényében végzi, és hiába a sok tanulás, kezdheti elölről a tanulmányait.

A Bors hallgatói körökből ráadásul úgy tudja: a két legkönnyebb vizsgát sikerül Lindának abszolválnia. Természetesen a modellt is szerettük volna megkérdezni arról, hogy látja az esélyeit, lehet-e idén, vagy legkésőbb jövőre dr. Szöszi. Linda – aki jelenleg Los Angelesben tartózkodik – meg is kapta kérdéseinket, és egy ideig úgy tűnt, választ is küld, később meggondolta magát, és nem reagált. 

Britney Spearsként került a köztudatba

Zimány Linda 1986. március 29-én született Nagykanizsán, tizenöt évesen pedig már Britney Spears hasonmásaként emlegette a Kárpát-medence. Ezzel párhuzamosan a V-Tech Kefírjének barátnőjeként növelte népszerűségét, mellette pedig szépségversenyeken szállt harca a királynői koronákért.

A Miss Balaton cím és a számos híres udvarló, mint például Zentai Mark, SP, Kedves Feri, Kalló Dénes pókermilliomos, majd Dzsudzsák Balázs mellett szerepelhetett a Playboyban is, és modell barát-nőivel szövetkezve saját ruhamárkát is tervez. A következő lépcsőfok lehet a diploma.

Nekik sikerült

A sztárok között is szép számmal akad, aki joggal viselheti a „Dr.” kifejezést a neve előtt, ilyen például Sütő Enikő, Somló Tamás. Az egykori villalakót, VV alias Dadi Esztert villabeli meztelenkedése miatt egy időben az a veszély is fenyegette, hogy kizárják az ügyvédi kamarából. Az RTL Klub sztárja, Lilu is jogtudor.

Mire megszerezte a végzettségét, már tudta, marad a tévézésnél – akkor már a Z+ zenei csatornán vezetett műsort. Az igazi polihisztor azonban Csisztu Zsuzsa. Az egykori tornász három évvel ezelőtt, harmadik diplomájaként szerezte meg a jogi végzettségét az ELTE-n. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16509592_auto_resized.jpg
origo.hu

A melleit fotózta a magyar valóságshow-szereplő - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20335_resized.jpg?avcount=1696447821
origo.hu

Zuglóban akart robbantani egy férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16511097_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elfajult a tornaóra Érden, az áldozat mindössze 11 éves

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16510501_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Klopp előállt a farbával: újrajátszás és érvényes a gól!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16508183_auto_resized.jpg
ripost.hu

15 éve ment el: így néz ki ma Albert Györgyi síremléke

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16511671_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Ruszin-Szendi: A konfliktus, erőszak és háború az emberi viselkedés szerves, rettenetes része

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20336_resized.jpg?avcount=1696447821
origo.hu

A durva botrányok után nagyon sokba került a válás L.L. Juniornak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507388_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Folyamatosan isznak a borkóstolókon, mégsem részegek: hogy csinálják?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20330_resized.jpg?avcount=1696447821
life.hu

Ezért hívják a hólyaghurutot nászutas betegségnek is(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20311_resized.jpg?avcount=1696447821
life.hu

A fájdalmas testi együttlét oka: Candida-fertőzés(x)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/10/f1fGVMjjyZ_YaQLfvWcpmUbnf5PZJfvlRsitVnGMQdY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU5NjdiNDY5NzE5ZjRjMmE5NjU1N2NkNTM3YzkyMmZi.jpg
Válóper

Ott voltunk! Hatalmas fordulattal zárult L.L. Juniorék válópere - fotón a bizonyíték

https://cdn.borsonline.hu/2023/10/nQBm3ctqqIJ2nwp3KjsnaDHlEsVUp1hlMl7f5XZrbUc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM5MzJkMzEwYTJjMTQ2NzQ4NTAyMWE5ODJhZmQ5NWIx.jpg
VÁLÁS

Pár hete még együtt mosolyogtak: előkerült a válófélben lévő Som-Balogh Edináék utolsó fotója