Celeb

Levésik Jimmy sírjáról Edit asszony nevét

GYLF, A. T.

2014. január 8. szerda 07:25

Eltűnik Zámbó Jimmy síremlékéről felesége, Edit neve. A testvérek csiszoltatják le, akik szerint az asszony nem méltó arra, hogy neve ott díszelegjen az énekes fejfáján.

Testvérei a mai napig nem tudták feldolgozni Jimmy tizenhárom évvel ezelőtti tragikus halálát. Úgy tűnik, a múltat leginkább az énekes második feleségének – Adrián és Szebasztián édesanyjának –, Editnek sikerült lezárni, hisz évek óta boldog párkapcsolatban él.

A családcentrikusságukról híres Zámbóék ezt nehezen fogadják el, igaz, viszonyuk már korábban sem volt felhőtlen. Többször bevallották, hogy évek óta nem beszéltek az özveggyel, s az elmúlt időszakban egyre erősödött bennük a gondolat: Edit asszony méltatlan arra, hogy neve ott legyen az énekes síremlékén, ezért eltávolítják. Értesülésünk szerint már meg is hozták a drasztikus döntést.

Zámbó Árpy nem tagadta a tervet, de azt mondta, ezzel kapcsolatban testvére, Tihamér az illetékes megszólaló.

– Amikor elhunyt a testvérem, a sírhelyét félig én, félig a Mag­neoton lemezkiadó finanszírozta. Özvegye ragaszkodott ahhoz, hogy a neve felkerüljön a sírra, ami természetes, így tiszteletben tartottuk a kívánságát – mondta a Borsnak Tihi. – Most már más a helyzet. Mivel Edit asszony évek óta együtt él egy férfival, keresztény emberként már egyikünk sem hiszi, hogy a nevének bármi keresnivalója van Jimmy sírhelyén.

Már párszor le is ragasztottuk, de valakik leszedték. Számunkra furcsa, sőt elfogadhatatlan lenne, ha Edit és az új párja is Jimmy mellett nyugodna. Hármasban mégsem képzelhetik el…

Hogy mikor tűnik el végleg Edit asszony neve a síremlékről, nem tudjuk, ahogy azt sem, ő maga mit szól a testvérek döntéséhez, mert nem kívánt nyilatkozni.

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet