Celeb

Király L. Norbi elvesztheti rajongóit

Tukacs Tekla

Létrehozva: 2014.01.13.

Elfordulhatnak rajongói Király L. Norbitól. Az egykori x-faktoros ugyanis a rock and roll helyett gépzenére váltott. A közösségi oldalon több negatív kritikát is kapott legújabb száma miatt. Ám ő nem fél a kudarctól.

Akár eddig megszerzett rajongóit is elveszítheti Király L. Norbi, mivel egy tőle szokatlan, elektronikus zenei műfajában ereszti ki hangját legújabb dalában. Mint ahogy arról már lapunk korábban beszámolt, az énekes október óta készült egy tőle szokatlan projektre. Norbi a Feeling Music együttessel kezdett közös munkába, első daluk Démon lettem címmel a napokban jelent meg az interneten. A szöveget Norbi írta, a zenei hangzásért pedig a zenekar felelt.

– Bevallom, kezdetben távol állt tőlem ez a műfaj, és soha nem gondoltam, hogy ennyi munka van egy ilyen dalban. Magam is meglepődtem, hogy ennyire magaménak érzem ezt a stílust, s ugyanúgy tombolok rá, mint a rockra. Izgatottan várom, hogy elkészüljön a következő dal is – magyarázta Norbi, aki nem tart attól, hogy elveszítené eddigi rajongóit, pedig a dalhoz fûzött hozzászólásokban többen kritizálják az énekest.

„A tuc tuc nekem nem fekszik, de ha Norbi most ebben találta meg a rock and rollt, ám legyen” – írta az egyik rajongó, akivel többen egyetértenek, de úgy tűnik, Norbi mindezek ellenére kitart elhatározása mellett.

– Nyilván számítottunk arra, hogy megosztja majd az eddigi rajongótáboromat ez az új műfaj, de szerencsére a sok pozitív visszajelzést is kapok – reagált a negatív hozzászólások kapcsán a Borsnak az énekes.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek