Celeb

Kifakadt az anyósjelölt: Berki egy öntelt majom

Győrik L. Ferenc

2014. január 2. csütörtök 07:15

Hiába próbálta meg lebeszélni róla a lányát, Pamela meggyőződése, hogy számára Berki Krisztián az igazi. Ildikó azonban a Borsnak kiöntötte a szívét: képtelen megbékélni leendő ­vejével. Szerinte lánya választottjának vastag bőr van a pofáján, és sokat képzel magáról.

 – Nem ilyen fiút képzeltem a lányom mellé, nagyon nem! – fakadt ki munkatársunknak Ildikó, Berki leendő anyósa. Az Édes életben már megismert asszony azt is elárulta, mit gondolt akkor, amikor lánya közölte vele, összejött Berki Krisztiánnal.

– Nagyon féltettük tőle. Amilyen hírek megjelentek róla akkortájt, ahogy a köztudatban élt a karaktere… nagyon aggódtunk Pameláért. „Jaj, neee!” – vágtam rá rögtön, amikor kimondta a nevét. Kértem, jól gondolja meg. De addig győzködött, hogy adjak egy esélyt nekik, ismerjem meg Krisztiánt, amíg beletörődtem – emlékezett Ildikó.

– Aztán Krisztián tényleg sok kétséget ­eloszlatott maga körül. Pamelának pedig egy ilyen ha­tározott, kemény férfi kell. Persze vannak hibái. Egy öntelt majom, ezt vállalja is. Vastag a bőr a pofáján, sokat is képzel magáról, és minden gondolata a pénz körül forog – adott tömör jelemzést az anyósjelölt.

– Azt viszont szeretem benne, hogy mindig engem hív elsőként, ha összekapnak a lányommal. Próbál rávenni, beszéljek Pamelával, oldjam meg a helyzetet. Vagy engem faggat, hogy megtudja, mi baja lehet a lányomnak. Azt is el kell ismernem, hogy velem tisztelettudó – büszkélkedett nagymama (alábbi képünkön).

Ildikó a napokban megjelent hírekre is reagált nekünk. Krisztián állítólag ugyanis csak úgy hajlandó oltár elé vezetni Pamelát, ha a mulatság költségeit a menyasszony szülei fizetik. Ha hitelt kell felvenniük, akkor is.

– Anyagilag nekünk nincsenek olyan lehetőségeink, mint neki – mondta Ildikó. – Hitelt meg eszünk ágában sincs felvenni, még miattuk sem. Úgyhogy ha Krisztián nősülni akar, és szereti Pamelát, akkor nem attól teszi függővé az esküvöt, hogy mi fizetjük vagy sem. Nem hiszem, hogy ebben a pénznek kell diktálnia!

A szülészeten: Pamela, fölötte maszkban Ildikó asszony. Itt béke és boldogság volt!

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

origo.hu

Veszélyes buborékra figyelmeztet Európa leggazdagabb embere

hirtv.hu

A rendőrség törte rá az ajtót: a konyhájában találták meg holtan a népszerű színészt

vaol.hu

Holttestet találtak Bozsokon, bűnügyi helyszínelők is vannak a helyszínen - fotók

mindmegette.hu

11 kiadós ebéd hétvégére, amely elkészül 30 perc alatt

origo.hu

Az ország, ahol a világ összes híres épületét lemásolták - galéria

metropol.hu

Rusvai Miklós elárulta, hazánkban ekkor érhet véget a járvány

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

mandiner.hu

The Economist: A tagok megbánták, hogy beengedték az EU-ba Magyarországot

origo.hu

Riasztott az Aldi, fémdarabok lehetnek ebben a kávéban