Celeb

Kárpáti Rebeka külföldre vágyik

F. F.

Létrehozva: 2014.01.23.

Egyelőre hiába utazott Milánóba Kárpáti Rebeka, hogy beindítsa külföldi karrierjét, útját állták a sudár manökenek. A 170 centis magyar szépség épp a divathéten érkezett, amikor ellepték a várost a magas modellek.

Kárpáti Rebeka, a fiatal magyar szépségkirálynő komolyan el akarja indítani külföldi pályafutását, jelenleg éppen Olaszországban próbálja kamatoztatni szépségét.
– Már nyáron mentem volna Isztambulba dolgozni, de A Szépségkirálynő miatt ez eltolódott.

– Az ügynököm most viszont elintézte, hogy egy milánói ügynökségnek dolgozzam, ezért utaztam ki. Modellkedni jöttem egy kis időre, de most éppen divathét van, amikor rengeteg magas modell lepi el a várost, én pedig csak 170 centi vagyok, úgyhogy talán később még visszajövök. Mindenképpen el tudom képzelni, hogy külföldön éljek és dolgozzam – magyarázta lapunknak R. Kárpáti Péter lánya, aki egy időre az iskolát is félretette karrierje kedvéért.

– Passziváltam magam erre a félévre, hogy a karrieremre tudjak figyelni. Különben mivel a média világa elkezdett érdekelni, az is lehet, hogy szakot váltok – gondolkodott el a 19 éves szépség, aki jelenleg emberi erőforrások szakon tanul a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek