Celeb

Fekete Pákó: megosztottam az ágyam VV Izával

GYLF

Létrehozva: 2014.01.25.

Ami biztos: VV Iza és Fekete Pákó már aludtak egy ágyban. Amit nem tudni pontosan: történt-e köztük valami. Pákó azt mondja, végigszundikáltak egy éjszakát egymás mellett. Hihetünk neki?

Fekete Pákó néhány hónapja egy Emese nevű lány oldalán boldog. Arról azonban eddig senki nem tudott, hogy tavaly nyáron különös kalandba bonyolódott egy olyan lánnyal, akinek a celebkarrierje még csak most alakul. De mi is történhetett akkor? Egy név­telen informátor szerint sok minden…

– Egy néhány napos rendezvénysorozaton voltunk a Balatonon, volt két szépségverseny is közte. Pákó zsűritagként vett részt az eseményeken, amelynek az egyik indulója VV Iza volt. Nagyon jól érezték magukat abban a néhány napban. Tény, soha nem mondott egyikük sem olyat, hogy együtt lennének, de én úgy tudom, minden ottani éjszakájukat egy ágyban töltötték – mondta a Borsnak az énekest jól ismerő, a rendezvénysorozaton is jelen lévő ismerős.

Hogy mi lehet a teljes igazság, arról Fekete Pákót is megkérdeztük. – Valóban együtt töltöttünk Izával egy éjszakát tavaly nyáron, de nem történt közöttünk semmi – kezdte Pákó. – Nem volt elég szoba a szállásunkon, a szervező megkért, hogy adjak helyet Izának a lakrészemben. Franciaágyam volt, egymás mellett aludtunk, de nem történt köztünk semmi. Persze tetszett nekem, és akkor még szingli is voltam, de tiszteletben tartottam Iza érzéseit – fejezte be Fekete Pákó.

A mulatós koronázatlan királyának közösségi portálon vezetett lapján min­denesetre még ma is számos kép díszeleg a VV Izával közösen eltöltött napokról. S ha valakinek kétséges lenne a képek hitelessége, a Pákó fotóin szereplő dátumon, július 17-én VV Iza is feltöltött egy képet magáról egy másik oldalra. Természetesen ugyanabban a bikiniben.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek