Celeb

Elkerülték a sztárok a Jimmy-emlékestet

K. B. V.

2014. január 27. hétfő 07:25

Elmaradt az ígért sztárdömping Zámbó Jimmy szokásos januári emlékkoncertjén. A harminc fellépő helyett alig tíz énekes állt színpadra a csepeli művelődési házban. Bálint Antónia, az est állandó háziasszonya betegségre hivatkozott, kiderült: haragszik.

Az évek óta rendszerint év elején megrendezett gálára a Zámbó család számtalan zenészt, énekest invitál, hogy jelenlétükkel adózzanak a 2001-ben elhunyt király emlékének, de idén kevesen tettek eleget a meghívásnak. Az emlékkoncert elmaradhatatlan szereplői Koós János, Zalatnay Sarolta vagy Győzike, de a szombat esti koncerten nem találkozhattak velük a rajongók.

Sőt, az állandó háziasszony, Bálint Antónia sem volt jelen, amit Zámbó Marietta azzal magyarázott, hogy Toncsi lebetegedett, mint ahogy a Zámbó gyerekek édesanyja, Anna néni is. Jimmy testvérének elmondása szerint ugyanez történt sajnos több fellépővel is, de hogy pontosan kik maradtak otthon, hiába kérdeztük, nem nevezte meg. Zámbó Krisztián viszont több dalt is elénekelt édesapja emlékére, őt követte Varga Viktor, aki előadta a király Egy jó asszony mindent megbocsát című számát is.

Utánuk az előzetesen ígért 30 fellépő helyett körülbelül tízen léptek még színpadra. Így a koncert, amit az előző években két felvonásra kellett bontani a sok meghívott vendég miatt, már kilenc óra körül befejeződött, és csak a tortavágást nézhették a hű rajongók.

Győzike, aki néhány év kihagyással szinte az összes emlékkoncerten fellépett, valóban igazoltan hiányzott. Az estét a MÁV Kórházban töltötte, mert kificamította a lábát. Koós János viszont elég meglepő magyarázatot adott, amikor telefonon utol­értük.

Az énekes először azt mondta, nem ért rá, mert máshol volt fellépése, majd mikor rákérdeztünk, hogy hol szórakoztatta a nagyérdeműt, már egész mást válaszolt. – Más miatt nem értem rá, családi okok miatt, több száz kilométerre voltam – zárta rövidre a zavaros magyarázatot a népszerű művész.

Toncsi, aki évek óta az emlékkoncert háziasszonya, a családnak betegségre hivatkozva mondta le a szereplést, vasárnap azonban munkatársunknak már egészen máshogy nyilatkozott. – Nem vállaltam el, mert nem akartam. Több oka is volt. Az egyik az, hogy Zámbó Árpy korábbi hazugsága, miszerint valaha közünk volt egymáshoz, nagyon kellemetlen helyzetbe hozott engem. Kikérem magamnak! A másik okról nem akarok beszélni – mondta feldúltan munkatársunknak Toncsi. 

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Fekete dzsihád – Terjed az iszlamizmus Afrika mélyén

borsonline.hu

Durva, mivel csap le a hidegfront az országra: ebben nem lesz köszönet

travelo.hu

Díjat nyert a megújult BOTANIQ Turai kastélypark

hirtv.hu

10 év után bukott le a magyar rézmaffia – 52 millió forintot raboltak egy telephelyről – videó

teol.hu

Halálos kimenetelű és személyi sérüléssel járó baleset is történt csütörtökön

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról