Celeb

Durva: Madonna fenekét csapkodta Miley Cyrus

Bors

Létrehozva: 2014.01.31.

A MTV felkérésére Miley Cyrus akusztikus fellépéssel lepte meg a rajongóit. A rögtönzött koncerten Madonna is tiszteletét tette, és ha már ott volt, bolondozott kicsit a kolléganőjével.

Igazán exkluzív klub tagja lett Miley Cyrus. A 21 éves énekesnő ugyanis az MTV felkérésére Unplugged koncertet adott, amely során igazán megcsillogtathatta egyébként kiváló hangját. Persze a tinisztár ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, és enyhén kihívó öltözetet választott az estéhez, valamint a védjegyének számító fenékrázás és a szexis pózolás sem maradt el.

A koncert egyik pontján Cyrus színpadra hívta Madonnát, akivel két számot adtak elő közösen, közben pedig arra is volt ideje, hogy kicsit kacérkodjon az ötvenöt éves popikonnal, és a fenekét csapkodja. A fellépés után az egykori Hannah Montana Twitter-oldalán lelkesült hangú bejegyzésben emlékezett meg a fellépésről. – Keményen rácsaptam Madonna fenekére. És ő élvezte! Tudom, hogy hülyén hangzik, de popsztárként elég klassz dolog vele fellépni, főleg cowgirl ruhában. Nincs miért magyarázkodnom – írta az énekesnő.

Madonnától egyébként nem szokatlan, hogy nála jóval fiatalabb énekesnőkkel lép színpadra, 2003-ban Britney Spearsszel és Christina Aguilerával énekelt, ráadásként pedig egy forró csókot is adott kolléganőinek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek