Celeb

Berki hónapokon belül feleségül venné Pamelát

Böszörményi Lilla

Létrehozva: 2014.01.25.

Hiába cicázik más nőkkel Berki Krisztián, úgy érzi, csak Pamelát venné feleségül. Már a nyáron oltár elé állna a macsó, ha a lány családja addig összegyűjti a lakodalomravalót. Ám attól tart, kislánya anyja elbizonytalanodott.

Meglepő kijelentést tett egy rendezvényen munkatársunknak Berki Krisztián: már a nyáron megnősülne. – Pamela azt szeretné, ha ak­kor házasodnánk össze, mikor már Natasa Zselyke is felfogja a történéseket. Mivel a kislányunk nem átlagos, így azt hiszem, nyáron meg is esküdhetnénk – mondta Berki.

De mi lehet Krisztián sietségének az oka? Az Édes élet nézői bizonyára emlékeznek arra, hogy a test­építô macsó egyszer egy titkos esküvőt már szervezett az állapotos lánynak, aki akkor az oltárnál faképnél hagyta. Pamela azért nem állt kötélnek, mert szerelme ujján még exe, Szabó Zsófi nevének tetoválása díszelgett.

A kosár után azonban Berki makacsolta meg magát, és közölte Pamela családjával, hogy miután lányuk faképnél hagyta őt, már csak akkor lehet szó esküvőről, ha maguk gondoskodnak róla és állják a teljes ki­adást. A felvetésnek persze a családban senki sem örült, de úgy fest, Krisztián valamiért mégis sürgetné a dolgot.

Mostanában a televízióban is látható, hogy a sportolóval – vélt vagy valós nőügyei miatt – Pamela régóta mosolyszünetet tart, így meglehet, hogy Krisztián a közeli esküvővel szeretne bizonyítani. De mi van, ha Pamela elbizonytalanodott?

A Bors azt kérdezte a testépítőtől, hogy milyen választ remél gyermeke édesanyjától. – Nem vagyok biztos benne, hogy Pamela igent mondana. Ugyanakkor az a véleményem, hogy pontosan tudta, mit vállal azzal, ha Berki Krisztiánnal van együtt. Most pedig épp azok a tulajdonságaim nem tetszenek neki, amikért korábban odavolt – mondta dühösen.

Szerettük volna megkérdezni a leendő menyasszonyt is, de ő nem kívánt nyilatkozni.

A hagyományra hivatkozik

A menyegző elmaradhat akkor is, ha a lány családja nem szeretne megfelelni Berki elvárásának, és nem állja a költségeket. – A hagyomány szerint az esküvőt a menyasszony családjának kell fizetnie. De szerintem ez teljesen logikus, hiszen a nagy nap után egy életen át tartja el a férfi az asszonyát – szögezte le Krisztián.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek