Celeb

Így öregedtek 10 évet az Igazából szerelem sztárjai

Bors

2013. december 26. csütörtök 07:45

Tíz éve, amióta bemutatták, a karácsonyi időszak slágerfilmje az Igazából szerelem című könnyes-nevetős romantikus mozi. A szereplőgárda igazi sztárparádé volt, megnéztük, hol tartanak a forgatás után egy évtizeddel a benne szereplő színészek.

Hugh Grant

Nagy-Britannia egykori legnagyobb sármőre elmúlt 53 éves, és szép lassan kezd olyan ráncossá válni, mint egy sharpei kutya. Az Igazából szerelem után rögtön jött a Bridget Jones, ami sokáig a csúcson tartotta, de az utóbbi években Grant eléggé hanyagolja a filmforgatást, csak elvétve hallani róla.

Állítása szerint szívesebben golfozik, és egyre gyakrabban gondol rá, hogy ideje nyugdíjba vonulnia.

Agglegényéletét máig nem adta fel, holott időközben kétgyerekes apa lett: egy eleinte futónak indult viszonyból két éve egy kislánya (Tabitha) tíz hónapja egy kisfia (Felix) született. A gyerekekkel, illetve kínai anyukájukkal viszont sosem mutatkozik nyilvánosan, és úgy tudni, nem is él együtt velük.

 

Emma Thompson

Az 54 évesen is örökifjú színésznő már korábban nyert Oscar-díjat és számos egyéb elismerést, karrierje pedig máig töretlen, még a Harry Potter-filmekben is feltűnt, és máig az egyik legfoglalkoztatottabb brit sztár, miközben forgatókönyvírással is foglalkozik.

2003 nemcsak a nagysikerű Igazából szerelem miatt emlékezetes a számára, hanem mert ekkor ment hozzá Greg Wise színészhez, akivel már pár éve együtt voltak - Kenneth Branagh-gel kötött előző házassága súlyos kudarca után ez a szerelem húzta ki a mély depresszióból. Ugyanebben az évben fogadtak örökbe Wise-zal közös lányuk mellé egy ruandai árvát, miután több mesterséges megtermékenyítés kudarcot vallott. 

 

Keira Knightley

A még mindig csak 28 éves színésznő hamvas 18 esztendős volt a film forgatásakor, és még nem ismerték világszerte a nevét. Mára viszont a legkeresettebb női színésznők egyike, kismillió romantikus filmszereppel a háta mögött, a Karib-tenger kalózaival jókora zsák pénz keresett, de volt Anna Karenina is.

Férjével, a zenész Jame Rightonnal csak alig több mint fél éve házasok

Hollywoodi sikerei elenére sem költözött a tengerentúlra, ma is Dél-Londonban él. Korábbi vőlegényét, a színész Rupert Friendet viszont lecserélte egy zenészre, akihez idén májusban férjhez is ment.


Colin Firth

A női szívek megdobogtatója, az örök Mr. Darcy ma is igazán sármos férfi, de rajongói nagy bánatára hűséges fajta, aki 16 év házasság után is fülig szerelmes a feleségébe. Olasz párjával három gyereket nevelnek, a legkisebb akkor született, amikor az Igazából szerelem mozikba került.

Olasz feleségével, Livia Giuggiolival 16 éve házasok 

Időközben Firth gazdagabb lett egy Oscar-díjjal, amit A király beszédében nyújtott szívfacsaró dadogásával érdemelt ki, és eszében sincs lassítani, évi három filmet forgat.

 

Liam Neeson

A 61 éves ír színész élete szomorú fordulatot vett: lassan öt éve lesz, hogy felesége, Natasha Richardson egy ostoba síbalesetben meghalt. Neeson egyedül maradt két kamasz fiúval, és sokáig gyászolt.

Neesont megviselte a gyász 

Aztán úgy tűnt, újra megtalálta a boldogságot egy szőke civil nő oldalán, még eljegyzésről is lehetett hallani, de év elején a kapcsolat szakítással végződött. Ahogy felesége halála után, úgy a jelek szerint Neeson most is a munkába menekül: jövő évre már hat forgatás is szerepel a naptárában.


Martine McCutcheon

A magyar nézők körében nem lett igazán ismert a most 37 éves brit színésznő, ahogy Hollywoodba sem sikerült betörnie, bár a miniszterelnököt játszó Hugh Grant szívét elrabló Natalie-ként mindenkit elbűvölt. Azóta leginkább csak tévésorozatokban domborított.

Kevesen tudják, hogy énekesnőként is próbálkozott, bár utolsó lemeze már több mint tízéves, és könyveket is írt. Tavaly férjhez ment, párja az énekes Jack McManus.


Alan Rickman

A színpadi színészként is elismert 67 éves sztár szintén szerepelt a olyan nagy költségvetésű produkciókban, mint a Harry Potter-filmek, bár az elmúlt pár évben kevesebbet forgat.

A sztárvilágban ritka kivételként rendkívül tartós párkapcsolatban él: 19 éves kora óta ugyanazt a nőt szereti. Már 38 éve élnek együtt, pedig soha nem házasodtak össze - talán éppen ez a titok.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kós Hubert szenzációs úszással Európa-bajnok!

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

borsonline.hu

Szlávik János bejelentette: új fertőzés terjed, súlyos megbetegedést okoz

hirtv.hu

Öt éven keresztül mérgezte a 7 éves Oliviát az anyja, végül belehalt

ripost.hu

Már Azahriah klipjében is szerepel a megcsalt barátnője

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

travelo.hu

A Szigetköz legnagyobb halászlevével indít ez a hétvégi összművészeti fesztivál

borsonline.hu

Durva változás jön a budapesti tömegközlekedésben, közleményt adott ki a BKK

borsonline.hu

Mindjárt lecsap a vihar, több megyére már riasztást adtak ki

borsonline.hu

Sokkoló részletek derültek ki a Kozma utcai börtönben történt tragédiáról

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki