Celeb

Félmeztelenül őrjöngött Courtney Cox exe - fotóval

Bors

Létrehozva: 2013.12.18.

David Arquette annak ellenére sem vesz vissza az őrült partizásból, hogy párja első közös gyermeküket várja. A színész a múlt héten négy este is kirúgott a hámból, és egy alkalommal még az ingjétől is megszabadult a nagy dínom-dánom közben.

David Arquetteről korábban senki nem hitte, hogy egy partiállat, ám a múlt héten mindenkinek bebizonyította ennek ellenkezőjét. A RadarOnline.com értesülései szerint ugyanis a színész kedden egy hollywoodi nightclubban őrült meg annyira, hogy a piálás közben még a felsőruházatától is megszabadult.

Az ominózus estén ráadásul Arquette egy fiatal lányokból álló csapattal bulizott, mely után az arcán és nyakán temérdek rúzsnyomot hagytak lelkes rajongói. A keddi buli után a színész csütörtökön, pénteken és szombaton is nekivágott az éjszakának, ám ezeken a napokon a ruhát azért sikerült magán tartania.

Azt nem tudni, hogy várandós barátnője mit szólt kicsapongásaihoz, de a színész – aki több mint két évig egyáltalán nem ivott alkoholt – állítása szerint jelenlegi párja, Christina McLarty, Courteney Cox-szal ellentétben, laza gyeplőn tartja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek