Celeb

Bereczki Zoltán elsiratta Szinetárt

Létrehozva: 2013.12.06.

Bereczki Zoltánt teljesen meghatódott a Sztárban sztár próbáján. A színész-énekes ugyan nem akart érzéseiről beszélni, de Zorán a Szerelemnek múlnia kell című száma elárulja, hogy kire gondolhatott miközben könnyeivel küzdött.

Ma este véget ér a TV2 kimagasló nézettséget hozó szórakoztató műsora, a Sztárban sztár. A nem egyszer fenomenális egyéni teljesítményekkel színpadra lépő döntősök, Szandi, Nótár Mary, Biga, Varga Viktor és Bereczki Zoltán utolsó rohamra indulnak a nézők kegyeiért, és ahogy eddig, most sem lesz egyszerű dolguk.

Az utolsó adás talán legmegindítóbb percei Bereczki Zoli előadása alatt várnak ránk. A sztár a héten már többször próbálta színpadon Zorán A szerelemnek múlnia kell című slágerét. Ez lesz a szólódala. A musicalszínész tökéletesen hozta Zorán karakterét, hangja gyönyörűen csengett. De a legmeghatóbb pillanat az volt, amikor a jelenlévők legnagyobb meglepetésére előadás közben egyszer csak elsírta magát Zoli.

Aki egy kicsit is tájékozott a híresség magánéletét illetően az tudja, hogy másfél éve romlott meg a házassága Szinetár Dórával, ezért különköltöztek. Zolinak és Dórának van egy közös kislánya, Zorka, és rengeteg közös fellépésük is, ezért arról szó sem volt, hogy az életben többé nem találkoznak, de mindkettejüket komolyan megviselte az elválás. Pár hónappal ezelőtt hivatalosan is felbontották a házasságukat, s azóta egy szót sem nyilatkoztak erről. Bereczki talán ebben a szívhez szóló balladában búcsúzik el egykori feleségétől.

A Bors munkatársa megpróbálta nyilatkozatra bírni az énekest, de sem a hangulata, sem a stúdiókörülmények nem voltak alkalmasak hosszabb beszélgetésre. A színész-énekes meglehetôsen visszafogottan válaszolt. – Lehet, hogy túlságosan kimerültem az elmúlt hetek feszített munkájában. A többit nem szeretném megmagyarázni – mondta zavartan az énekes. Ám akik ismerik a dal szövegét, egyértelmûen tudhatják, hogy az elôadás közben kire és mire gondolhat.

Hogyan zajlik a döntő?

Ma este kétszer kell színpadra lépniük a sztároknak, egy szóló számmal és egy duettel. A két produkciójuk között alig lesz fél óra, hogy átmaszkírozzák őket, vagyis ma este nemcsak az előadásra, de a nehezített körülményekre is nagyon oda kell figyelniük.

Nótár Mary

Valljuk be, sokan vagyunk akik elképzelni sem tudták, hogy valaha Mary-rajongóvá válnak. Az aprócska énekesnő viszont sokat tett azért, hogy a szívünkbe zárjuk, elképesztő tehetségről tett tanúbizonyságot a verseny alatt. Kétségtelenül ő volt az egyik legnagyobb meglepetés.

Biga

A szőke énekes jelentős hátrányból indult, hiszen a verseny kezdetekor ő volt a legkevésbé ismert arc a mezőnyben. Az elképesztő tehetsége azonban a döntőig repítette, sokak szerint ő az egyik legjobb énekhangú és legügyesebb átváltozóművész.

Szandi

Az egyik legnagyobb meglepetés Szandi kinyílása volt. Sokan még mindig azt hiszik, hogy az aranytorkú énekesnő egy tinilányka, holott az egyébként tisztes családanyaként élő énekesnő egy forróvérű – és nem mellesleg tökéletes testű – bombázó.

Varga Viktor

A cingár énekes szenvedte el a legtöbb „kínzást” a műsor alatt, előbb a szakállától, később a mellkas- és lábszőrzetétől is meg kellett válnia a női szerepek miatt. Utálta.

– Imádom ezt a műsort és fantasztikus volt benne szerepelni, de alig várom, hogy megint szakállam legyen! – mondta – Még a döntőre sem kegyelmeztek, ma Kylie Minouge-ot adtak. Ha nem esek el a magassarkúban, már hálás leszek a sorsnak.

A műsor számokban

A grandiózus adássorozatra nem sajnálta a pénzt a csatorna. Lapunk információi szerint a maszkok alapanyaga nyolcmillió forintba került, az énekesek fellépőruháihoz hét és fél kilométernyi anyagot használtak fel. A pénteki adásokban a fellépőkön, a műsorvezetőn és a zsűritagokon kívül összesen háromszázötven ember dolgozott. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186902_auto_resized.jpg
origo.hu

Presser Gábor és Koncz Zsuzsa árulásai – megszólal Nagy Feró

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27740_resized.jpg?avcount=1714826712
origo.hu

Háborús művelet zajlik az orosz-fehérorosz határnál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182992_auto_resized.jpg
vg.hu

Durva csapás lenne a nyugati cégeknek, ha Oroszország visszavágna a vagyonelkobzásért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179298_auto_resized.jpg
life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187240_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Gulácsi a 90. percben kapott gólja után: „Őszintének kell lennünk” + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27741_resized.jpg?avcount=1714826712
origo.hu

Édesanyja szerint naponta visszajár a két éve meghalt Berki Krisztián

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186108_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27742_resized.jpg?avcount=1714826712
magyarnemzet.hu

A fővárosi számlagyár mellett több más bűncselekmény miatt is fájhat a baloldal háttéremberének feje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184139_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175721_auto_resized.jpg
borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168723_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/wdffo70KGuJKMFvBT3TU5URheUhwnmIZymlYP6RFhQs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QwOWZkYzQ2MDliMzQwZjU4MjNlZTliOGNiYmZlYzA2.jpg
Megható

„Máshol ünnepelsz, de tudom, neked sokkal jobb már” – szomorú nap a mai Szorcsik Viki életében

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/QqDYkplr5Y7jRaDJitrklqRky4o3jq4ntUNGvE49x7E/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdhZTBlYzU3YzE0ZjQxODJiYjMxZTZjZmJiNThlMzA5.jpg
Mi lett vele?

Megdöbbentő vallomást tett a Bestiák egykori sztárja