Celeb

10 sötét titok, amiről a sztárok nem beszélnek

Bors

2013. december 8. vasárnap 14:00

A hollywoodi csillogás sokszor súlyos titkokkal terhes, megszenvedett életeket rejt. Kíváncsi, melyik sztárt erőszakolták meg gyerekkorában, kinek volt bankrabló az apja, és kit vertek alkoholista szülei? Most megmondjuk.

Demi Moore: Alkoholista apja öngyilkos lett

Vér szerinti apja még születése előtt elhagyta a családot, úgyhogy mostohaapját tekintette igazi apjának, de abban sem volt sok köszönet. A férfi Demi anyjával együtt az alkohol rabja volt, a munkahelyeiről folyton kirúgták, a család több mint negyvenszer költözött, és állandóak voltak a tettlegességig fajuló veszekedések. A mostohaapa később öngyilkosságot követett el.

Charlize Theron: Anyja a szeme láttára gyilkolta meg az apját

Itt is az alkohol játssza a főszerepet: a Dél-Afrikában felnőtt szépséges Charlize apja rendszeresen betintázott, és olyankor ütötte, akit ért, többnyire a családját. A színésznő anyjának egy éjjel elege lett, és a gyerek szeme láttára agyonlőtte az agresszív férfit. Önvédelem volt, így az asszony nem került börtönbe.

Tobey Maguire: Bankrablásért ült az apja

Két évet töltött rács mögött a Pókembert játszó sztár amúgy szakács apja, miután nem messze az otthonától, nem létező fegyverrel fenyegetőzve kirabolt egy bankot 1993-ban. Egy órával a bűntény után elfogták. Állítólag kétségbeesésében vetemedett bankrablásra, miután a nővére meghalt, és nem tudta miből eltartani testvére két árván maradt gyerekét.

Oprah Winfrey: 9 évesen megerőszakolták, 14 évesen szült

Amerika talkshow-királynője nem győz elfeledkezni borzalmas gyerekkoráról. Szülei nincstelen tinédzserek voltak, a kis Oprah-t pedig több férfi rokona is megerőszakolta, először kilenc éves korában. Miközben a drogok és az alkohol rabjává vált, még kiskamaszként teherbe esett, és 14 évesen gyereket szült. A fia kilencévesen meghalt.

Oprah cuki kislány volt, borzalmas dolgok történtek vele

Angelina Jolie: Elcsábította az anyja szeretőjét

A mostani hatgyerekes családanya már tiniként sem volt hétköznapi teremtés. Arról ő maga beszélt, hogy késekkel vagdosták egymást az első szerelmével szex közben, azzal viszont még ő sem dicsekszik, hogy 16 évesen lefeküdt az édesanyja pasijával, aki ott lakott náluk. A mama tudomást szerzett az afférról, és kidobta a szeretőjét.

A kamaszodó Angelina az édesanyjával és a bátyjával, Jamesszel

Teri Hatcher: Saját nagybátyja erőszakolta meg

Mindössze ötéves volt a Született feleségek későbbi sztárja, amikor a nagybátyja molesztálni kezdte. Teri hosszú évekre magába zárta a szörnyű titkot, és csak felnőtt korában beszélt róla először, amikor pedofil rokona egy újabb áldozata öngyilkos lett. Ekkor ő is tanúskodott a férfi ellen, aki 14 évre rács mögé került. Hatcher nyilvánosan csak néhány éve beszélt először az őt ért traumáról.

Britney Spears: Édesanyja megölt egy gyereket

A popsztár anyukáját a mai napig kísérti a szörnyű emlék, ami húszéves korában történt vele: 1975-ben halálra gázolt egy 12 éves fiút. A gyerek kint játszott az utcán, ő pedig kanyarodás közben elütötte. Állítólag nem ő volt a hibás és nem tudta volna elkerülni a balesetet.

Britney és az édesanyja, Lynne. kevesen tudják, hogy a mama fiatalon egy gyerek halálát okozta

Christina Aguilera: Apja terrorizálta a családot

A Fausto Aguilera nevű családfő katonatiszt volt, de nemcsak a seregben viselkedett katonásan. Az énekesnő anyját és a gyerekeket is ütötte, terrorizálta, Christina ma is emlékszik rá, amikor négyéves korában véresre verte. Boldog volt, amikor a szülei elváltak, és felnőttként sem volt hajlandó szóba állni az apjával.

Keanu Reeves: Drogfüggő apja börtönben ült

A geológus papa nemcsak maga fogyasztott kábítószert, de árult is heroint, ami miatt Hawaii-on börtönbe csukták. A papa a színész hatéves koráig volt jelen az életében, aztán lelépett. Keanu legközelebb 13 évesen találkozott vele, aztán úgy döntött, inkább tudni sem akar róla többé, bár amikor híres lett, apja a bulvárlapokban turnézott azzal, hogy mennyire szeretne kibékülni vele.

Keanu apja később békült volna, de már hiába, a fia tudni sem akar róla

Hilary Swank: Nem volt hol laknia

A színésznő mélyszegénységben nőtt fel: gyerekkorában nem hogy karácsonyfa nem állt a nappaliban, de nappali sem volt. Egy lepusztult lakókocsiban éltek, aztán amikor az apja lelépett, a kamasz lány és anyja összepakolták, amijük volt, és egy lerobbant tragaccsal Los Angeles felé vették az irányt. A kocsiban aludtak, és útközben eladogatták kevéske holmijukat, hogy legyen pénzük vacsorára.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Idén is kap funkciófrissítést a Windows 10

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Megkongatta a vészharangot Müller Cecília, rendkívüli bejelentést tett

hirtv.hu

Stílust és hangnemet váltott Jakab Péter

ripost.hu

"Azt éreztem, hogy ennek sosem lesz vége!" - megszerezte a jogsit az Exatlon sztárja

vg.hu

Óvatosabb húrokat pengetett szankcióügyben az EU a G7-csúcson

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

Bombatestet villantott a tengerparton Zámbó Krisztián exe: Vajon kivel utazott?

További cikkek

Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban: András herceg után Károly herceg is gyanús ügybe keveredett

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja