Celeb

Világsztárral pisilt együtt Gönczi Gábor

Tukacs Tekla

Létrehozva: 2013.11.30.

Világsztárba botlott egy ukrán cég karácsonyi rendezvényén Gönczi Gábor. A különös találkozás a toaletten esett meg, ahol Gábor nehezen ismert rá a titokban hazánkba látogató Lou Begára.

Szürreális élményben volt része a minap Gönczi Gábornak. A Smile zenekar énekeseként is ismert műsorvezetőt zenésztársaival egy karácsonyi rendezvényre invitálták, ahol a többórás műsor közben egy igazi világsztárral futott össze a mellékhelyiségben.

Gábor felidézte a Borsnak a nem mindennapi találkozást. – Egy ukrán biztosítótársaság cégve­zetője kért fel bennünket, hogy szolgáltassunk zenét a karácsonyi bulijukon. Az este különösen indult, mert a mulató közönség töredéke beszélt csak angolul, így a gyerekkoromban rám ragadt némi orosztudást kellett alkalmaznom a színpadon – mondta nevetve Gábor, akinek még tartogatott furcsaságot az est, ami csak ezután következett.

– Szünetet tartottunk a zenekarral, és elugrottam a toalettre, ahol egy kalapos fekete srác állt mellettem. Dolgunk végeztével odaléptem hozzá, és megkérdeztem angolul: te honnan jöttél? Mire németül visszaszólt: „aus Deutschland”. Még ekkor sem esett le, ki ő, így megérdeklődtem, hogy hívják. Erre már mosolyogva felelte, hogy ő Lou Bega, és elkezdte énekelni a Mambo No. 5 című gigaslágert. Jót nevettünk, majd felkísértem a színpadra. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek