Celeb

Sztárszínész csapta a szelet Détár Enikőnek

Bors

2013. november 2. szombat 07:35

Pattanásig feszült a helyzet Rékasi Károly körül, aki a hírek szerint miután elhagyta a feleségét, féltékenységi jelenetet rendezett otthon. Mint kiderült, nem ok nélkül, Encinek egy fiatal híresség udvarolt.

Érzelmek szörnyű viharában hánykolódik Détár Enikő, Pikali Gerda, Rékasi Károly és még egy meg nem nevezett híres hazai színész, aki szintén főszereplője a történetüknek.

Idén májusban pattant ki a hír, hogy a házaspár, Enikő és Károly 29 együtt töltött év után külön utakon folytatja az életét. Akkoriban Rékasi tagadta, hogy egy harmadik fél miatt döntöttek a szakítás mellett, mára viszont nyilvánvalóvá vált, hogy beleszeretett ­Pikali Gerdába, ezért futott ­zátonyra a házasságuk. Károly májusban el is költözött otthonról. Aztán szeptemberben váratlanul – mint arról a Bors elsőként beszámolt – haza­cuccolt.

A frissen megjelent BEST magazin hasábjain meg is kaptuk a választ, miért: Rékasi ekkor neszelte meg, hogy valaki csapja a szelet az elhagyott feleségének.
A fura helyzetről a Borshoz is érkeztek érdekes információk, amelyek szerint valószínűleg igaz, hogy valaki kerülgette, sőt talán még most is csapja neki a szelet. Nem tudni, hogy ez komoly kapcsolat vagy csak nemes bosszú lehet, de állítólag nagyon rosszul érintette Rékasit.

Tiszta fejjel persze nehéz felfogni, hogy ha valaki elhagyja a párját, miért rohan haza féltékenyen, de az élet már csak ilyen: attól még, hogy Karcsi mást szeret, mély érzelmei vannak Enikő iránt is. Annyira legalábbis mélyek, hogy ne hagyja, hogy egy szemtelenül fiatal macsó túlságosan közel kerüljön gyermekei anyjához. A történek pikantériája, hogy nem is akárkiről van szó. A bátor lovag az ország egyik legkedveltebb színésze. Enikőnél tíz évvel fiatalabb, sűrűn találkozhatunk vele magazinok címlapján és nagy közönségsikernek örvendő mozifilmekben is.

Nem tudni, hogy a kapcsolatuk hova fut ki, min­den­esetre Détár Enikő most is dekoratív, vonzó nő, aki ráadásul szabad is. Nyilván felkelti a férfi kollégák érdeklődését. És ennyi viszontagság után meg is érdemelné a boldogságot. 

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

metropol.hu

Horror Erzsébetvárosban: sokkolta az önkormányzat munkatársait, amit a lakásban találtak – Fotók!

she.life.hu

Pilát Gábor: Egy mérgező párkapcsolatban az ember nem él, hanem vegetál

kemma.hu

Rosszullét a komáromi akkumulátorgyárban: megszólalt a cég

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Válogatott: már nem Fehér Csaba az MLSZ szakmai igazgatója

origo.hu

Másképp érdemes zöldség-gyümölcsöt vásárolni, mint eddig tettük

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

haon.hu

Majdnem tragédiával végződött a magyar énekesnő vacsorája

mandiner.hu

Miklósa Erika Kodály Esti dalával avatta fel a Magyar Zene Házát

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?