Celeb

Szekeres Nóra babájának még nincs neve

GYLF, A. T.

Létrehozva: 2013.11.14.

Világra jött Szekeres Nóra kisfia, de a szülők majd’ három hete nem találnak neki megfelelő nevet. Jobb híján Bébikének szólítják a tüneményes picit, de a családi kupaktanács hamarosan meghozza a döntését.

Megszületett a gyönyörű műsorvezetőnő, Szekeres Nóra kisfia. A TV2 Babavilág magazinjának háziasszonya még október 27-én hozta világra harmadik gyermekét. 

– Egyelőre nem anyakönyveztettük a pici nevét. Úgy voltunk vele, hogy majd, ha megszületik és látjuk őt, milyen, akkor eldöntjük, mi lesz a neve. A jogszabályok szerint erre van is harminc napunk, de még ma sincs meg a végleges név. Igaz, már vannak kiforrott ötletek, és tudom, lassan el is kell döntenem. Egyelőre Bébikének szólítjuk – mondta Nóri. – Egyébként természetes úton született, 4260 grammal és hatvan centivel. Apás szülés volt, és minden a legnagyobb rendben ment.

A kisfiú érkezését Nóri két nagyobb csemetéje, a tizenhárom éves Noa és a tízesztendős Milu is nagyon várták már.

A harminchárom éves anyuka egy hetekkel ezelőtti rendezvényen azt is elárulta munkatársunknak, hogy titokban férjhez ment gyermeke apukájához és ők négyen, már igazi családdá kovácsolódtak, amely a tizenkilenc napos Bébike érkezésével most lett igazán teljes… 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek