Celeb

Szakított Liptai Claudia és ifjú szerelme

2013. november 15. péntek 07:15

Ki hitte volna? Három hónapig tartott csak Liptai Claudia boldogsága a nála 14 évvel fiatalabb Szabó Benjámin oldalán. A műsorvezető elmondta a Borsnak, nem a korkülönbség, hanem az egymásétól teljesen eltérő érdeklődési kör miatt szakítottak.

Mindent elsöprőnek tűnt az a szerelem, ami nyáron lángra lobbant Liptai Claudia és a jóval fiatalabb Szabó Benjámin között – ám most, három hónap után kiderült, az érzelmeik mégsem olyan erősek. Kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját, nem harcoltak tovább boldogságukért, inkább az elválás mellett döntöttek.

Múlt héten már a Kiskegyed is arról írt, a pár eltávolodott egymástól: a műsorvezető a sminkszobában már nem áradozik boldogságáról, inkább Pankáról és a munkáról beszél.

Hogy mi a szakítás oka? Vajon a baljóslatok igazolódtak be, s a csepeli önkormányzatnál dolgozó 26 éves fiú mégsem bírta a szerelemmel jött ismertséget? Benjámin egyik ismerőse árult el részleteket:

– Igen, pont került a kapcsolat végére. Azt nem is mesélte Benjámin, hogy ki mondta ki a végső szót, mert talán ez nem is fontos: mindketten érezték, hogy ez nem fog működni. Már korábban is mondogatta, ez nem az ő világa – árulta el a Borsnak az informátor.

Lapunk azt is megtudta, hogy Benjámint nem törte össze a szakítás, ami talán azzal is magyarázható, hogy megkönnyebbült, hiszen kikerül a reflektorfényből.

Persze amikor összemelegedett a TV2 sztárjával, tudta, a csodás nő mellé médiaérdeklődés is jár. Nem csak a meghitt pillanatokban, a nyilvánosságban is osztoznia kellett párjával, amit egy hónappal ezelőtt testközelből tapasztalhatott, amikor elkísérte Claudiát egy rendezvényre. A szerelmes férfi akkor lapunknak így nyilatkozott:

– Nagyon jól érzem magam az estén. Claudiával jöttem el, és tudtam, hogy mi vár rám. De nem zavar a felhajtás, azt sem bánom, ha fotóznak, a szerelemért mindent! Nagyon boldogok vagyunk együtt.

Lehet, Benjámin mégsem kedvelte annyira, ha állandó felhajtás közepette kell élnie?

A műsorvezető is érezhette, a sztársággal járó életmód szokatlan s talán még taszító is ­lehet fiatal szerelme számára. Kapcsolatuk elején ugyanis így számolt be az Aktív kamerája előtt a még kezdődő szerelemről és a nyilvánosságról:

– Pont azért, mert én ebben élek, és még én is nehezen tudom kezelni sokszor magamban, ezért én nagyon-nagyon szeretném, hogy az ő (Benjámin – a szerk.) személye legyen tiszteletben tartva, mert ő civil ember, és nagyon nincs ehhez hozzászokva. A legfontosabb, amit tudni kell róla, hogy szeret, és hát ennél többre nagyon nem is vagyok kíváncsi – nyilatkozta nyár végén a műsorvezető.

Azóta valami visszavonhatatlanul elromlott. Claudia újra szabad.

Nem volt hasonló az érdeklődési körük

Liptai Claudia megerôsítette a Borsnak a szakítás hírét.

– Amikor az ember boldog akar lenni, soha nem az ésszerűség vezérli – mondta a műsorvezető. – Nem azon gondolkozik, két hétig tart-e majd vagy két évig, hanem csak azt hihetjük: örökké. Ha nem így van, akkor értelme sincs belevágni. Aztán ahogy telik az idő, kiderül, mennyire illik össze két ember.

A mi esetünkben sem történt ez másként. Valami nem úgy passzolt, mint ahogy azt szerettük volna. Nem a korkülönbség – ahogyan azt sokan szeretnék meglovagolni –, nem az egymással eltöltött idő hiánya, az érdeklődési kör nem volt ugyanaz. Én sajnálom a legjobban, de megtanultam, hogy a boldogság annyi helyen meglelhető. Ha ránézek az alvó kislányomra, nevetek a barátaimmal, vagy csak tudom, egészséges vagyok – zárta Liptai.

További cikkek

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Ez is érdekelhet

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

metropol.hu

Elfogták a késelőt, aki a XVI. kerületben szúrt szíven egy nyomába eredő férfit

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

szon.hu

Nagy bejelentést tett a polgármester: Nyíregyháza hamarosan történelmet írhat!

origo.hu

Megint eltűnhet egy népszerű, emblematikus állat

mindmegette.hu

Egyszerű, de nagyszerű! Így lesz igazán krémes a paradicsomos tészta húsmentesen

origo.hu

Marhákra kiadott gázkibocsátási tanúsítvány miatt lehet botrány az USA-ban

nemzetisport.hu

Videó: nemek közti MMA-meccset rendeztek, kitört a káosz

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

mandiner.hu

Belső vizsgálatot rendelt el a Pázmány Péter Katolikus Egyetem a Völner-ügy miatt

origo.hu

Alexander Skarsgard magyarul esküszik bosszút apja gyilkosa ellen - videó