Celeb

Összetört L. L. Junior vadiúj Mercedese

ozs

Létrehozva: 2013.11.09.

Alig két napja volt egy Mercedes büszke tulajdonosa L. L. Junior, máris több százezer forintos kár keletkezett benne, mert rosszkor parkolt rossz helyen.

– A szerelmem azzal jött vissza a kutyasétáltatásból, hogy az utcán parkoló vadiúj kocsinkat tűzoltó­autók fogják közre, mert tűz ütött ki a szemközti házban. Kiszaladtam az erkélyre, és csak annyit láttam, hogy tizenegy tűzoltó-autó vonult fel nagy erőkkel, és oltani próbálta a szomszéd ház harmadik emeletéről kicsapó hatalmas lángokat. Azonnal leszaladtam, hogy mentsem, ami menthető – elevenítette fel az izgalmas éjszakáját Junior.

– A tűzoltóparancsnok közelébe férkőztem, aki sisakot adott rám, miközben tájékoztatott a helyzetről, mivel az égő házból törmelék és vakolat hullott alá. Sajnos a kocsim sem úszta meg, a szélvédője megrongálódott, a fényezése is több helyen sérült. Arrébb álltam a legközelebbi üres helyre, ami persze tiltott hely volt, így másnap reggel még azzal is szenvednem kellett, hogy ne büntessenek meg – magyarázta az énekes, akit nagyon bosszantanak a történtek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek