Celeb

Nyolc kilót fogyott a szextől Cseke Katinka

Földvári Zsófi

2013. november 28. csütörtök 07:15

A legfrissebb s az egyik, első pillantásra legkülönösebb sztárszerelem az övék. Úgy szerettek egymásba, hogy nem tudták, kicsoda a másik. A színésznő és párja úsznak a boldogságban: de mit szól ehhez Cseke Katinka arab szeretője?

Váradi Robi zenélni ment a budapesti klubba, Katinka pedig kikapcsolódni, így találkozott először egymással a színésznő és a tehetséges muzsikus. Mivel még sosem látták egymást, gőzük sem volt arról, hogy kivel szemeznek. A Bors interjút készített Cseke Katinkával.

Ki lepődött meg jobban, amikor megtudta, kivel hozta össze a sors? A Váradi fiú, hogy színésznőt nézett ki magának vagy a színésznő, hogy híres muzsikus dinasztia sarja tetszik neki?

Szerintem mind a ketten nagyon meglepődtünk árulta el Cseke Katinka. Gőzünk sem volt a másik munkásságáról. Olasz – ez a beceneve Váradi Robinak nem néz tévét, sosem látott Jóban Rosszban-t. Egyszer ugyan nézte a Nagy Duettet, de abban fél kiló smink volt rajtam, a találkozásunkkor viszont festék nélkül, egy sima pulcsiban voltam. Nem ismerhetett meg. Amikor kiderült, hogy ki kicsoda, mindenesetre nagyon örültünk.

Robi családos ember, ebből nem csinál titkot. Három gyermeke van, és ha jól értesültünk, felesége is, akikkel egy fedél alatt él. Nem zavarja ez?

Való igaz, hogy családos ember, de két éve már semmilyen érzelmi kapcsolata nincs a feleségével. Tényleg egy lakásban élnek, ennek prózai oka van, Robi számára mindennél fontosabbak a gyermekei, akiket nem szeretne albérletben tudni. A feleségével barátként élnek egymás mellett.

A közvélemény szerint ön sem független nő, hiszen az utolsó információk még arról szóltak, hogy az arab szerelmével, Hassine-nal tervezi a jövőjét.

Bár nem nyilatkoztam róla, de hónapok óta nem hallottam felőle. Kimondatlanul is véget ért a kapcsolatunk. A héten viszont előkerült, amikor megjelentek az első cikkek Robiról és rólam. Annyit írt sms-ben, hogy „ttttt…”

Ez pontosan mit jelent?

Én is csak körül-belül tudom értelmezni, talán annyit, hogy na tessék, akkor tényleg vége köztünk mindennek.

A rossz nyelvek szerint kizárólag a fiatalabb, egzotikus férfiakhoz vonzódik. Van ebben igazság?

A különleges emberekhez vonzódom. Igaz, ez a külső adottságokra és a belső értékekre is. Robi fantasztikus muzsikus. Előbb szerettem bele a zenéjébe, mint belé. Borsódzott a hátam, ahogy játszott, levenni sem tudtam róla a tekintetem. A férfit akkor láttam meg benne, amikor letette a hangszert. A koráról pedig annyit, hogy bár a személyi igazolványában huszonöt évet tud igazolni, amennyi mindenen átment már az évek során, az élettapasztalatait tekintve legalább negyvenéves. Sokkal érettebb a koránál. Én meg fiatalabb vagyok a sajátomnál, szóval pont egyidősek vagyunk – teszi hozzá kacagva. 

Váradi Róbertet fantasztikus muzsikusnak tartja Katinka. Azt mondja, először a zenéjébe szeretett bele

Szövögetnek-e már terveket? S el tudja-e képzelni, hogy összesen négy lurkóval (Katinkának egy lánya van, Robinak három gyermeke) közös lakásban kezdenek új életet? Esetleg vállalnak egy közös babát is?

Erről azért még korai lenne beszélni. Másfél hónapja alkotunk egy párt, a jövőbeli terveink jelenleg kimerülnek a vacsora, hálószoba, séta háromszögben. Iszonyú intenzív a viszonyunk, eddig nyolc kilót fogytam bele. Ha egy kicsit lenyugszunk, talán lesz alkalmunk beszélgetni is.  

Akiknek bejött a fiatalabb pasi

Szulák Andrea 41 éves korában, egy szálloda halljában találkozott a nála tíz évvel fiatalabb Gáborral. A kapcsolatuk – bár sokan pletykálják ennek ellenkezőjét – harmonikus, közös kislányuk, Rozina immár ötéves.

Keleti Andrea is nála jóval fiatalabb férfit választott. Férje, Kovács Zoltán és közte szintén tíz év a korkülönbség. Zoli Andrea tanítványa volt. Két közös gyermekük született. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó szerelme munkakapcsolatból alakult ki, a színészpárosnak annakidején nem jósoltak hosszú jövőt a kollégák. Erre azonban rácáfoltak, hiába nyolc évvel fiatalabb Ottó, működik a házasságuk. Két közös gyermekük van.  

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

ripost.hu

Ez az 5 tünet jelzi, hogy az omikront kaptad el

life.hu

Az intenzívre került a magyar énekesnő: "Olyan rosszul lettem, hogy elájultam a vécében"

zaol.hu

Tragédia a szomszédos Vas megyében: egy férfi a baleset helyszínén vesztette életét

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: repülő helyett busszal utaztak a norvégok

origo.hu

Ettől rettegnek az amerikai légitársaságok a koronavírus után

nemzetisport.hu

PL: sorozatban a negyedik bajnokiján maradt nyeretlen a Chelsea

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

mandiner.hu

Öt év börtönt kaphat Kanadában, aki nem fogadja el gyereke LMBTQ identitását

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak