Celeb

Nincs menekvés a celebvadász elől

GYLF

2013. november 7. csütörtök 10:45

Hosszú évek kitartó munkájával lett a celebek leglelkesebb hazai követője Matyi, művésznevén Matthew. A harmincas férfi addig nem nyugszik, amíg nem készül közös fotó a kiszemelt hírességgel.

Bódi Sylvi, Zimány Linda, Dukai Regina és Debreczeni Zita skalpját már begyűjtötte, és most Rúzsa Magdira fáj a foga. A harminc-egy éves budapesti férfi Matthew Halliwell Germanotta néven „üldözi” a sztárokat már tizenkét éve, és több száz közös fotó jelzi, hogy milyen sikerrel.

– Nem voltam húsz, amikor elkezdtem rendszeresen koncertekre járni. A sztárokat mindig megvártam egy közös fotóra, többükkel össze is barátkoztam – merült el az emlékekben Matthew, akinek internetes albumában megtalálható jó pár „ősrégi” fénykép, például amelyeken a hajdani Fresh-lányok társaságában, vagy a Groovehouse-zal pózol.

– Ma már egyszerűbb, mert a közösségi portálon küldik a meghívókat, és a beépített embereim is jelentik, mikor, hol és kivel lehet találkozni. Zséda nagy kedvenc, Kovács Ákosra sokat vadásztam, mire sikerült, Rúzsa Magdira azonban eddig nem tudtam kivetni a hálómat. Voltam már a koncertjein, de a találkozás még nem jött össze – magyarázta.

A férfi azt sem titkolta, hogy akad a celebek között olyan lány is, akivel a találkozáson túl mást is el tudna képzelni.

– A Nyári lányokat nagyon szeretem, és Alízzal akár egy boldog, életem végéig tartó kapcsolatot is el tudnék képzelni. A legtöbbet a román énekesnőért, Innáért szenvedtem, három órát vártam rá szakadó esőben – magyarázta a celebvadász, aki már mindent előkészített, hogy a jövőben az ő autogramjáért is sorba álljanak a rajongók.

– Szeretnék nyitni két szórakozóhelyet is, mindkettőnek megvan a koncepciója, illetve van egy együttesem, amelybe már csak egy énekesnőt keresünk, a zenekar összeállt.

Leginkább Lady GaGáéhoz hasonlítanám a zenénket, ezért egy extravagáns nőt keresek magam mellé, a csapat élére. Én ugyanis nemcsak producere, hanem az énekese is lennék a bandának. Már csak befektetőket kell találnom – mondta Matthew. 

További cikkek

Külső

„Mi az a derék? Rengeteget fogytál” – üzenték Horváth Gréta legújabb fotója alatt a rajongók

Szakítás

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

borsonline.hu

Szörnyű dolgot tettek a kisfiúval: Holtesttét egy pincébe temették el

origo.hu

Harry Potter megformálója ötszörös Grammy-díjas zenész bőrébe bújik

mandiner.hu

Macron szerint ha nincs jogállamiság, jön az önkény

heol.hu

Két ember halálához vezetett a kerecsendi férfi felelőtlen száguldozása

origo.hu

Rákaptak az invazív kagylókra a balatoni pontyok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Mérhetetlen csalódottság van bennem – Nagy László

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

mandiner.hu

Sok külföldi cég a mérnökök miatt jön Magyarországra – a BME rektora a Mandinernek

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

life.hu

Áll a bál a Megasztár háza táján: "Oláh Ibolya nem mond igazat” - állítja az egykori zsűritag

origo.hu

Ezek voltak a Budapesten szíven szúrt férfi utolsó szavai