Celeb

Nézze meg milyen Palácsik Timi élete Vajna feleségeként

S.G.

2013. november 14. csütörtök 14:00

Lassan három hónap telt el azóta, hogy Palácsik Tímea kimondta a boldogító igent, Andy Vajnának. Az Instagram segítségével feltérképeztük, hogyan telnek az ifjú feleség napjai, mióta összekötötte az életét azzal a férfival, akinek a Terminátort is köszönhetjük.

Szerencsénkre Palácsik Tímea igazi 21. századi lány, aki nem hagyja pihenni a közösségi oldalakat. Mi az Instagramot választottuk, hogy az oda felpakolt képeken keresztül osztozzunk a fiatal ara boldogságában.

A celebnő 51 képet osztott meg velünk az esküvője óta. Ebből négy (és fél) képen szerepel a büszke férj, a legtöbb fotón viszont macskák szerepelnek, a legtöbb belőlük persze Palácsik birman cicáját mutatja, de találtunk négy képet Sarka Katáról is. De hagyjuk is a statisztikát, nézzük mi minden történt augusztus óta a Vajna házaspárral!

Augusztus 24-én Palácsik Instagramját az esküvői fotók lepték el, mint kiderült, a koszorúslányokkal való fotózkodás mellett volt ideje arra is, hogy kifejezze a macskák iránti elköteleződését és képet készítsen Antonio Barnderas cicájával. Az első, Vajnával közös esküvői fotó pedig két nappal később jelent meg a timeapalacsik Instagramon.

Mindeközben, a közösségi oldal tanulsága szerint, a pár éppen nászúton volt Bora Borán. Az utazás csupa-csupa bolondozás volt, a fiatal ara rengeteget napozott a homokos tengerparton, apró bikinikben, de még arra is sikerült rávennie szerelmes férjét, hogy együtt búvárkodjanak kicsit.

Az izgalmakat egy kis pihenés követte, sok macskázással, és egy kis bulizással. Többek között egy vacsorával a Nobuban, amiről kép is készült, csak Mr. Vajna vélhetően nem akart szerepelni a képen, ezért nem is volt rajta.

A Vajna pár második házas hónapja nyugisan telt, Palácsik megünnepelte születésnapját. Ha jól értelmezzük a látottakat, csajbuli volt. Iphone-ok és koktélok társaságában Szabó Zsófi, Sarka Kata és a fotós, Borzi Vivien köszöntötték fel Vajnánét.

Annál több őrületet hozott viszont a november! Elsején máris ízelítőt kaptunk abból, milyen szerelésben Halloweenozott Palácsik. A híresség nem egy, hanem rögtön két jelmezt is választott az alkalomra. A konvencionális, szexis nővérke ruha mellett, köldökig kivágott macskanő overallt is húzott. (Andy mindemellett Zorronak öltözött, azonban az ezt dokumentáló fotó később nyomtalanul eltűnt az Instagramról).

Még csak ki sem heverhették a halloweeni bulikat, a Vajna házaspár Moszkvába repült, Sarka Kata társaságban, a Miss Universe, szépségversenyre. A képek alapján a filmproducer végre igazán elemében volt. Gimis fiú módjára mókázott ifjú nejével a moszkvai utcákon, és örömmel pózolt a két nő társaságában.

A házasok négy napja jöttek vissza második külföldi utazásukról, mi pedig az internet előtt ülve várjuk, mit hoz még a jövő Vajnáéknak.

További cikkek

Kérdés

Csutiék még kereshettek is a váláson

Gólyahír

Most jelentette be Nádai Anikó: gyermeket vár

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

ripost.hu

Hét megyére adtak ki riasztást: brutális idő közelít az ország felé

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

mandiner.hu

Menczer Tamás: 35 projekt indulhat el a Pest megye 2. választókerületben

zaol.hu

Halálos vonatbaleset Vas megyében: egy autó vonattal ütközött egy vasúti aluljáróban

origo.hu

Több mint 62 milliárd forintnak megfelelő eurót adnak egy Rembrandt-festményért

nemzetisport.hu

Videó: amikor Adrian Lewis vakon dobta be az utolsó nyilát a tripla 20-ba

origo.hu

Kézilabda Európa-bajnokság: több mint 800 ezer fogadás a három magyar meccsen

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

life.hu

"A Hercegem" - Szexi férfi társaságában töltötte a születésnapját Tóth Andi - Fotó

origo.hu

Minden emberben van egy "halálóra", ami előre megmutatja, mikor hal meg