Celeb

Miért tagadja le az unokáját Kozsó?

Bors

2013. november 14. csütörtök 07:25

A zenésznek nincs ínyére a nagypapaszerep, hiszen még azt sem vallja be, hogy unokája született. Pedig lánya büszke édesanyaként fényképeket osztott meg a kisgyermekről közösségi oldalán. Miért e titkolózás?

Általában mindenkit boldogsággal tölt el a tudat, ha unokája születik, ám Kozsó valamiért nem így vélekedik a dologról. A Bors úgy tudja, hogy a szomorú szamuráj szeptember végén nagypapa lett, ám az énekes – ki tudja, miért – letagadja unokája létezését.

– Ez hülyeség – fakadt ki az amúgy mindig érzékeny lelkű zenész, amikor munkatársunk a kisunoka felől érdeklődött nála.

Az tény, hogy Kozsó sokáig nem is találkozott a lányával vagy csak vasárnapi apukaként vett részt az életében, ám állítólag az elmúlt években éppen azon voltak, hogy rendbe hozzák félresiklott kapcsolatukat. Még 2010-ben, az Aktívban erről így beszélt az énekes:

– Hároméves volt a gyermekem, amikor elköltöztek tőlem, aztán 16 évesen kopogtatott be újra hozzám – árulta el a szamuráj, akinek gyermeke mára kész nővé, sőt anyává érett.

Boldogságának ismerősei is nagyon örülnek: volt, aki egy internetes bejegyzésben a lány közelgő esküvőjéről, sőt a babavárásról is beszámolt a barátoknak.

– Öcsém pár évig egy osztályba járt Kozsó lányával, aki most férjhez megy – írta még májusban egy ismerős. – Öt hónapos terhesen, két hét múlva lesz az ő nagy napja. Azt nem tudom, hogy Kozsó fel-lép-e a lánya menyegzőjén, nagyon remélem, hogy igen – áll a közösségi oldalra felkerült bejegyzésében.

Minden egybevág: Kozsó unokájának fényképe októberben tűnt fel először a lánya közösségi oldalán, ahol az ismerősök, barátok sorra gratuláltak a fiatal édesanyának házasságához és gyönyörű babájához. De vajon mi történhetett amiért a nagypapa nem büszke csodaszép unokájára? Lehetséges, hogy a most 48 éves Kozsó imázsába nem illik bele a nagypapaszerep? Nem tudni…

Mindenesetre megkerestük a fiatal édesanyát is, aki talán hárítva a nyilvános szereplést, szó nélkül hagyta gratulációnkat.

Zavarhatja az új helyzet

A pszichológus szerint Kozsó nem készült még fel a nagypapaszerepre.

– Ha egy apát mély érzelmi kapcsolat köt a lányához, örül az unokája születésének. Akkor alakul ki feszültség, ha az illető nincs felkészülve a változásra, hiszen a nagypapaszerephez társítja az öregedést – mondta Makai Gábor klinikai pszichológus.

– Persze egy előadó féltheti az imázsát is, mely szerint örök fiatalt játszik. Kozsóról nem hinném, hogy imázsféltésről lenne szó, hiszen minden előadó maga alakítja az arculatát. A tagadása nem a külvilágnak szól, hanem vélhetően zavart okozott benne az új helyzet – fejezte be a szakember. 

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

likebalaton.hu

A Balatonnál is szép számmal számolhatunk fülesbaglyokat

origo.hu

Az ország, amit az IMF szerint tönkretehet saját fizetőeszköze

vaol.hu

Védőfelszerelés nélkül küldött közmunkásokat a tetőre az egyik vasi település polgármestere, egyikük leesett

origo.hu

A múltba ragadt a Microsoft összehajtható mobilja

origo.hu

KSH: 4 millió 687 ezer volt a foglalkoztatottak száma decemberben

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

nemzetisport.hu

Csütörtöki sportműsor: Puskás Akadémia–FTC az NB I-ben

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

origo.hu

Közzétettek egy teljes jelenetet az érkező Batman-filmből - videó