Celeb

Már nem visel parókát Tallós Rita

Böszörményi Lilla

Létrehozva: 2013.11.07.

Tallós Rita tünetmentes, és már a haja is elkezdett nőni. Bár a rák esetében csak öt év után jelenthető ki a teljes gyógyulás, a színésznő jól érzi magát, és bizakodva tekint a jövőbe.

Tallós Rita köszöni, jól van. A színésznőnél alig egy éve diagnosztizálták a mellrákot, de nem hagyta magát beleélni a betegségébe, így ma már ő segíthet másoknak átvészelni a nehéz időszakot. Egy gyógyászatisegédeszköz- reklámban nemrég szerepet is vállalt, és a film tökéletesen alátámasztja szavait.

– Köszönöm, jól vagyok, és minden leletem negatív – kezdte a jó hírrel a színésznő, majd a reklámfilmről beszélt. – Egy ágyat reklámoztam, aminek a hatását magamon is tapasztaltam. Amikor az ember kemoterápián esik át, igencsak megromlik a közérzete. Ettől az ágytól feltöltődtem, a használatakor valami különleges bizsergő, kellemes érzés járta át a testem – tudtuk meg Ritától, aki a betegsége ideje alatt is mindvégig dolgozott.

– Egész nyáron játszottam a színházban, filmet forgattam, és ez sokat számított. Szerencsém volt, mert véletlenül írtak egy olyan darabot, ami a helyzetemről szól. Az Alt duettben – amit a Spinoza Házban legközelebb november 30-án is játszom – számtalan olyan nővel találkozom, akik még betegek vagy nem képesek feldolgozni, amin keresztülmentek, sokan már háromszor végignézték a műsort, hogy megkönnyebbüljenek – mondta kedvesen Tallós Rita, aki jól tudja, hogy a szakmájában mindenki pótolható, de a családjában nem, ezért nagyon hálás, amiért mindvégig segítették a bajban.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek